Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 07A 80W-90 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 07A 80W-90 Lukoil
Cod produs
S1KG37HC-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de o lubrifiere impecabila pentru a putea functiona in parametri optimi. Trebuie sa-i verifici periodic diferitele mecanisme, ca sa te asiguri ca totul este in regula si, cand sesizezi probleme, sa iei masurile care se impun. Nu-l lasa sa sufere, ofera-i lubrifierea corespunzatoare. Acolo unde ai transmisii mecanice supuse solicitarii severe, cum sunt transmisiile axiale, va trebui sa folosesti un lubrifiant special, cu o rezistenta sporita a peliculei, altfel n-are sa-ti placa rezultatul. Lubrifiantii conventionali nu sunt adecvati transmisiilor grele si daca incerci, vei constata rapid de ce. Acest ulei transmisie ZF TE-ML 07A 80W-90 Lukoil este un lubrifiant special conceput pentru transmisii grele. Isi mentine proprietatile intr-un anumit interval de temperatura, fiind un ulei multigrad, mineral.

Ca sa te asiguri de compatibilitatea sa cu utilajul pe care il detii, suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Poti afla mai mult de atat, trebuie doar sa ne intrebi orice ai vrea sa stii legat de intretinerea masinariei tale. Impreuna vom gasi cele mai eficiente solutii pentru remedierea problemelor tehnice pe care le intampini sau le-ai putea intampina in timp. Incearca si vei vedea diferenta!

Ulei ZF TE-ML 07A 80W-90 Lukoil - pentru transmisii grele, lubrifiere pe masura!
Acest ulei transmisie ZF TE-ML 07A 80W-90 Lukoil este conceput in principal pentru transmisiile pe osii ale vehiculelor comerciale, pentru sistemele de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor. Iti garanteaza cele mai grele niveluri de incarcare si este potrivit pentru transmisiile hipoide cu deplasare axiala extrema la vehicule si utilaje. Totodata, uleiul acesta confera o buna stabilitate la imbatranire si protejeaza optim impotriva uzurii si a coroziunii, prelungind durata de viata a transmisiei.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Utilajele nu mai au niciun secret pentru echipa noastra de consultanti, asa ca, ori de cate ori vrei sa-ti lamuresti o chestiune sau nu te descurci sa depistezi cauza vreunei defectiuni, apeleaza la noi cu incredere. Este gratuit! Te asiguri ca achizitionezi produsul potrivit si, in plus, primesti informatii pretioase privind intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Ba chiar poti obtine si un plan personalizat, ca sa poti preveni pe viitor unele probleme tehnice. E simplu ca „buna ziua”! Contacteaza-ne!

Timpul este pretios, iar noua ne place promptitudinea, astfel ca iti livram acest ulei ZF TE-ML 07A 80W-90 Lukoil in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat spre a fi folosit in cazul sistemelor de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura