Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5105
Cod produs
T49JKBSI-ES
Out Of stock
Descriere
Nimic nu se compara cu o zi productiva pentru satisfatia unui antreprenor. Domeniul tau de activitate este unul atat de complex, incat nu ai timp sa te plictisesti. Ba chiar din contra! Timpul uneori pare ca iti este cel mai mare dusman. Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa profiti de fiecare minut petrecut pe teren pentru a-l transforma in profit. Cu un set pivot inferior John Deere 5105 original dorintele tale sunt pe cale de a se indeplini. Un avantaj este ca acesta se potriveste si la modelul John Deere 5105GF. Setul recomandat de noi este format din cateva dintre miile de piese disponibile pe site-ul nostru!

Pentru ca te dedici zilnic afacerii pe care o detii, meriti sa culegi roadele muncii tale. Cu ajutorul pieselor rezistente vei vedea cat de mult timp vei gastiga pe teren. Utilajele tale au nevoie de componente pe care sa se poata baza pentru a putea fi in permanenta apte de munca. In ceea ce priveste setul pivot recomandat de noi, este fabricat din aliaje de cea mai buna caliatate. Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului, iar munca ta va deveni mai eficienta. Contacteaza-ne si afla care sunt cele mai bune oferte disponibile!

Set pivot inferior John Deere 5105 se afla in topul preferintelor cumparatorilor nostri!

Stim ca nu este usor de fiecare data sa alegi piesa exacta pentru utilajul tau. De aceea, ne dorim sa nu mai intampini astfel de dificultati care pot dura timp si de multe ori, se irosesc niste bani inutil. Contacteaza-ne si lasa-ne sa ne facem treaba, incat tu sa ajungi cat mai rapid cu piesa potrivita si sa iti reiei activitatea. Contacteaza-ne gratuit la serviciul de consultanta!

Acest set pivot inferior pentru tractor John Deere 5105 intra in posesia ta alaturi de o garantie, valabila 6 luni de la achizitie. Astfel, in coletul primit, vei gasit certificatul de garantie si factura aferenta acestuia.

Contacteaza-ne!  Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru cumpararea unui set pivot inferior John Deere 5105, acesta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24-48 de ore!

Pentru a te putea bucura de intreaga valoare a unei piese de calitate, recomandam o atentie deosebita in ceea ce priveste montajul. Acesta este foarte important pentru o functionalitate maxima a utilajului si recomandam sa fie efectuat de un specialist. Setul pivot oferit de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura