Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator John Deere 410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 410
Cod produs
L7HJUCK8-ES
Out Of stock
Descriere
Acest set pivot inferior John Deere 410 iti va surprinde asteptarile prin calitatea sa! Acesta se potriveste si la modelele: John Deere 410G, John Deere 410J, John Deere 410K, John Deere 410L. Realizat de cei mai priceputi ingineri si fabricat cu grija din materiale premium, este cea mai buna varianta pentru tine. Sustinem acest lucru pentru ca stim ca te-ai saturat sa arunci banii pe piese care nu rezista. Investitia reprezinta cea mai buna cale de a obtine profit in viitor. Alaturi de astfel de piese, poti fi sigur ca vei petrece mai mult timp pe teren alaturi de masinariile tale. Stim cat de important este pentru tine sa muncesti si cat de mult iti place sa faci acest lucru.

Nu este un lucru nou faptul ca pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Acestia, pe cat de mici, pe atat de important sunt in functionalitatea sistemului de transmisie. Un alt beneficiu pe care setul recomandat de noi il poate aduce afacerii tale este sigur! Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Ne-am gandit deja cat de mult iti doresti sa iti intri in posesia pieselor tale cat mai rapid! De aceea, am creat servicii speciale pentru nevoile tale. Contacteaza-ne si afla direct de la specialistii nostri!

Set pivot inferior John Deere 410 este piesa durabila pe care ti-o doreai!

Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Inspectia tehnica si schimbul timpuriu al acestor piese te va scapa de multe surprise neplacute. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente mici de legatura pentru ca sunt foarte importante in functionalitatea optima a utilajului.

Daca intampini dificultati in depistarea unor probleme ale utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru set pivot inferior pentru buldoexcavator John Deere 410 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi acest set pivot inferior John Deere 410 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce aceste piese in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ele.

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:
Pivot
• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura