Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5715

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5715
Cod produs
T78WZL6O-ES
Out Of stock
Descriere
Stiai ca acest set pivot inferior John Deere 5715 contribuie la durata de functionare a utilajului tau? Acesta este capabil sa iti prelungeasca viata masinariei tale datorita faptului ca este de o calitate superioara. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Te ajutam sa te convingi de acest lucru facandu-ne o vizita pe platforma noastra online. O alta modalitate este sa iei legatura cu noi telefonic. Cei mai pasionati oameni din domeniul tehnic se regasesc in echipa noastra!

Iti punem la dispozitie mii de piese, care mai de care mai avantajoase, pe care le gasesti disponibile intr-un stoc permanent. Clientii nostri revin de fiecare data la piesele lor preferate datorita rezistentei lor incredibile. Stim cat de mult iti doresti sa iti reduci cheltuielile. Te ajutam sa descoperi cea mai sigura si eficienta metoda de a putea realiza acest lucru: investitia. Pe langa piese, iti oferim servicii de nerefuzat atunci cand vine vorba de eficientizarea timpului tau si a reducerii stresului. Contacteaza-ne si beneficiaza de suportul expertilor nostri pe tot procesul de schimb al pieselor tale!

Set pivot inferior John Deere 5715 este format din piese incredibil de rezistente!

Daca utilajul tau nu mai functioneaza si pur si simplu nu sti ce sa faci mai repede sa remediezi aceasta problema, contacteaza-ne! Suntem ajutorul de care ai nevoie atunci cand esti intr-un impas. Insa, nu ne dorim sa iei legatura cu noi doar in situatii critice, ci si in momentele tale bune. Apeleaza gratuit la serviciul nostru de consultanta si te ajutam sa faci cele mai bune alegeri in materie de piese.

Iti oferim alaturi de aceasta set pivot inferior pentru tractor John Deere 5715 si un certificat de garantie, valabil 6 luni din momentul cumpararii. Certificatul vine in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unui set pivot inferior John Deere 5715 rezistent. Daca esti departe de sediul nostru, ti-l putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Daca si tu ai patit sa cumperi o piesa noua si la prima ei folosire sa se defecteze, atunci probabil ai aflat cauza. Un montaj neefectuat corespunzator poate duce la degradarea prematura a piesei sau va face ca aceasta sa nu functioneze optim. De aceea, recomandam sa apelezi la un specialist.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura