Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5300
Cod produs
BRYIP8T6-ES
Out Of stock
Descriere
Daca si tu ai nevoie de imbunatatiri in sistemul de transmisie, un set pivot inferior John Deere 5300 este alegerea ideala. Acesta este alcatuit din piese originale, realizate din materiale de cea mai buna calitate. Rezistenta lor se datoreaza faptului ca au fost special concepute pentru a-ti oferi o experienta de durata. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Gandeste-te la cat de mult are de pierdut afacerea ta atunci cand tractorul nu functioneaza. Te ajutam ca aceasta amintire sa fie cat mai indepartata! Cum? Prin piese durabile si servicii care sa iti solutioneze problemele rapid.

Daca te-am facut curios, te invitam sa ne contactezi gratuit pentru a afla direct de la specialistii nostri secretele unei afaceri de succes. Fie ca ai dat de necaz si nu stii cum sa depasesti o problema, fie ca iti doresti ajutor in alegerea pieselor, contacteaza-ne! In domeniul tau de activitate, timpul este foarte pretios si probabil ai simtit pe pielea ta ca orice minut conteaza. Alaturi de noi vei transforma orice zi banala intr-una productiva!

Set pivot inferior John Deere 5300 cuprinde piese cu o durata de exploatare mare!

Fiecare piesa din care un utilaj este alcatuit este foarte importanta pentru functionarea cat mai buna a acestuia. Fie ca este de dimensiuni mari sau mici, are un rol bine stabilit si, daca una singura lipseste, celelalte nu pot functiona. Rolul setului pivot montat  in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa.

Cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta iti vei transforma nevoile in solutii. Vei avea parte de suport permanent pe toata durata experientei tehnice, pana vei fi primi piesele perfecte. De asemenea, pentru a-ti putea solutiona problemele cat mai rapid, venim in ajutorul tau si cu o diversitate de piese. Acestea vor contribui, cu siguranta, la durata de viata a utilajelor tale.

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru set pivot inferior pentru tractor John Deere 5300 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Iti putem trimite acest set pivot inferior John Deere 5300 chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Setul recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura