Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5303
Cod produs
69COKG45-ES
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui set pivot nou pentru tractorul tau? Avem vesti bune! Pe platforma nostra online gasesti aceste piese si nu numai! Un set pivot inferior John Deere 5303 este cea mai buna alegere daca te-ai decis sa investesti in utilajul tau. Acesta este special conceput de inginerii in domeniu pentru a oferi performanta. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Nu este de mirare ca se afla in topul preferintelor clientilor nostri.

Investind in produse performante, vei salva foarte mult timp in care utilajul tau poate fi la locul de munca, in locul service-ului. Stim cat de pretios este timpul pentru tine si cat de mult iti place ceea ce faci. De aceea, iti oferim nu doar cele mai bune si rezistente piese, ci si servicii de nerefuzat. Cine nu si-ar dori sa isi usureze munca, sa scape de unele griji si sa obtina si un profit mai mare? Contacteaza-ne si vei afla cum poti face si tu acest lucru! Colegii nostri din departamentul tehnic sunt perfect capabili sa iti ofere aceste secrete!

Set pivot inferior John Deere 5303 este fabricat din cele mai calitative materiale!

Fiecare piesa din care un utilaj este alcatuit este foarte importanta pentru functionarea cat mai buna a acestuia. Fie ca este de dimensiuni mari sau mici, are un rol bine stabilit si, daca una singura lipseste, celelalte nu pot functiona. Rolul setului pivot montat  in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa.

Cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta iti vei transforma nevoile in solutii. Vei avea parte de suport permanent pe toata durata experientei tehnice, pana vei fi primi piesele perfecte. De asemenea, pentru a-ti putea solutiona problemele cat mai rapid, venim in ajutorul tau si cu o diversitate de piese. Acestea vor contribui, cu siguranta, la durata de viata a utilajelor tale.

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru set pivot inferior pentru tractor John Deere 5303 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Iti putem trimite acest set pivot inferior John Deere 5303 chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Setul recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura