Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5700

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5700
Cod produs
MQR3WIOK-ES
Out Of stock
Descriere
Investeste in cele mai rezistente piese si nu vei regreta! Avantajul unei investitii bune este acela ca iti va aduce numeroase beneficii viitoare. Asa este si cu acest set pivot inferior John Deere 5700 original, ce iti va insoti utilajul pentru mult timp. Fie ca este o zi scurta de munca, fie ca trebuie sa faca fata unui volum mare de task-uri, este pregatit sa te surprinda. Piesele din care este compus sunt fabricate din materiale premium ce le face incredibil de rezistente. Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Daca ai cazut de cateva ori in capcana preturilor mici, probabil esti deja cu lectia invatata ca este doar o bucurie de moment. Noi iti recomandam intotdeauna sa acorzi o atentie deosebita atat procesului de achizitie al pieselor, cat si montajului. Acestea sunt doua dintre aspectele care influenteaza semnificativ durata de fucntionare a masinariilor pe care le detii. Datorita faptului ca piesele pe care le oferim au trecut de-a lungul timpului prin multe teste de performanta, suntem siguri ca iti facem cea mai buna recomandare. Contacteaza-ne si afla mai multe!

Set pivot inferior John Deere 5700 se bucura de o mare apreciere din partea celor care l-au testat!

Rolul setului pivot este mai important decat ai crede. Chiar daca la inceput pare a fi format din piese banale, acestea au un rol bine stabilit in sistemul de transmisie al utilajului tau. Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. De aceea, este important sa ne asiguram ca elementele sunt in cea mai buna stare si iti pot sustine utilajul.

Indiferent de nevoile pe care le ai in materie de piese si reparatii pentru utilajul tau, specialistii nostri sunt gata sa te ajute in acest sens. Trebuie doar sa ne contactezi gratuit si sa ne explici problema ta. Vei vedea cat de rapid este sa faci rost de piesa potrivita sau sa gasesti un mecanic bun care sa se poata deplasa acolo unde ai nevoie!

Pentru ca ne dorim sa fii cat mai multumit, la achizitia acestui set pivot inferior pentru tractor John Deere 5700 exceptional, vei primi si o garantie. Aceasta este valabila 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest set pivot inferior John Deere 5700 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Durabilitatea oricarei piese este strans legata de modul in care a fost montata si de intretinerea acesteia. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ca piesa ta in care ai investit bani sa iti faca utilajul sa functioneze pentru cat mai mult timp, apeleaza la un specialist!

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura