Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5100R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5100R
Cod produs
FYU09V5L-ES
Out Of stock
Descriere
De ce sa investesti intr-un set pivot inferior John Deere 5100R original? In primul rand, iti spunem ca iti va aduce numeroase avantaje si ca va fi cea mai buna alegere pe termen lung. Un alt ragument este faptul ca este compus din piese de calitate superioara. Acesta este compatibil si cu modelul John Deere 5100RN. Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Cine nu si-ar dori sa munceasca mai eficient si mai usor? Piesele disponibile pe rafturile depozitului nostru sunt gata sa iti demonstreze ce diferenta uriasa vor face in rezultatele muncii tale. Nu este un secret faptul ca un utilaj performant poate da randamentul maxim doar cu ajutorul componentelor sale.

Intra si tu pe platforma noastra online unde vei gasi piese pe care te poti baza! Acestea au dovedit de-a lungul timpului ca au o durata mult mai mare de utilizare decat cele obisnuite. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Astfel, nu doar ca aceste piese vor necesita un schimb mai rar, ci si cele cu care intra in contact in sistemul de transmisie. Contacteaza-ne si adreseaza-ne toate intrebarile pe care le ai in legatura cu produsele sau serviciile oferite de noi!

Set pivot inferior John Deere 5100R este realizat din materiale premium pentru a te surprinde!

Fiecare piesa are un rol foarte bine stabilit in functionarea optima a utilajului tau. De aceea, nu trebuie sa neglijam nici o piesa si sa fim foarte atenti la calitatea acestora. Setul pivot cu montarea in partea inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Stim ca nu este usor de fiecare data sa alegi piesa exacta pentru utilajul tau. De aceea, ne dorim sa nu mai intampini astfel de dificultati care pot dura timp si de multe ori, se irosesc niste bani inutil. Contacteaza-ne si lasa-ne sa ne facem treaba, incat tu sa ajungi cat mai rapid cu piesa potrivita si sa iti reiei activitatea. Contacteaza-ne gratuit la serviciul de consultanta!

Acest set pivot inferior pentru tractor John Deere 5100R intra in posesia ta alaturi de o garantie, valabila 6 luni de la achizitie. Astfel, in coletul primit, vei gasit certificatul de garantie si factura aferenta acestuia.

Contacteaza-ne!  Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru cumpararea unui set pivot inferior John Deere 5100R, acesta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24-48 de ore!

Pentru a te putea bucura de intreaga valoare a unei piese de calitate, recomandam o atentie deosebita in ceea ce priveste montajul. Acesta este foarte important pentru o functionalitate maxima a utilajului si recomandam sa fie efectuat de un specialist. Setul pivot oferit de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura