Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5060E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5060E
Cod produs
PHNXA9DS-ES
Out Of stock
Descriere
Iti doresti ca sistemul hidraulic al tractorului tau sa functioneze perfect? Atunci ar trebui sa iei in calcul acest set pivot inferior John Deere 5060E performant. El a fost realizat din materiale rezistente si promite sa fie alaturi de utilajul tau pentru o perioada lunga de timp. Aflate inca de la inceput in topul preferintelor cumparatorilor nostri, ne asiguram zilnic ca stocul lor este actualizat. Nici nu ai habar cat de multe avantaje iti pot aduce niste piese calitative! Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Poti fi sigur ca utilajele tale vor produce mai mult avand in componenta elementele potrivite!

Contacteaza-ne telefonic si profita de ocazia de a discuta cu specialistii nostri din domeniul tehnic! Fie ca ai nevoie de cateva piese si vrei sa te asiguri daca ai facut alegerea corecta, fie de un alt ajutor, suntem aici! De acum nu va mai trebui sa duci in spate, singur, aceste greutati care vin la pachet cu meseria ta. Mai mult, te putem pune in legatura directa cu un mecanic priceput chiar din proximitatea afacerii tale. Fa-ti munca mai usoara si maximizeaza-ti profitul avand incredere in noi!

Set pivot inferior John Deere 5060E vor iesi in evidenta prin calitatea lor exceptionala!

Setul pivot inferior are un rol bine stabilit in sistemul de transmisie al masinariei tale. Montat  in partea inferioara, acesta are sarcina de a prinde fuzeta de carcasa. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente mici de legatura pentru ca sunt foarte importante in buna functionalitate a utilajului.

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru acest set pivot inferior pentru tractor John Deere 5060E beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema si iti putem trimite acest set pivot inferior John Deere 5060E in doar 24-48 de ore. Daca totusi ai posibilitatea si te grabesti mai tare de atat, poti ridica personal produsele de la sediul nostru!

Recomandam intotdeauna sa apelezi la un specialist pentru realizarea montajului pieselor tale. Acesta se va asigura ca utilajul va functiona optim si ca fiecare piesa este pozitionata in mod corect. Setul recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura