Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5303
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior John Deere 5303 este parte din gama produselor originale Carraro pe care le ofertam in avantajul tau. Comanda acum daca vrei sa realizezi schimbul in timp util!

Pivotul este eficient, sigur si poate mentine o exploatare de lunga durata la capacitate maxima. El poate fi achizitionat separat sau te poti asigura ca inlocuiesti toate piesele uzate prin comandarea kitului complet. Noi iti venim in ajutor cu un pret special al kitului, componentele sale fiind pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Certificatul de garantie primit odata cu pivotul este valabil 12 luni de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale si expediem coletul in cel mai scurt timp. Mentioneaza ca doresti verificare la primire si nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de calitatea piesei. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti deoarece stocul este permanent disponibil.

Consilierii nostri tehnici sunt pusi la dispozitia ta pentru a verifica compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Prin intermediul acestora poti programa si montajul piesei achizitionate deoarece dispunem de un service mobil. Acesta iti este de ajutor si daca echipamentul necesita reparatii complexe sau revizii periodice. Suna si afla detalii suplimentare si vei primi consultanta tehnica gratuita la achizitionarea pieselor noi!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: YB4HMPG0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura