Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5205
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un pivot superior pentru tractor John Deere 5205 iti punem la dispozitie modelul original Carraro pentru o siguranta mai mare. Acesta este facut sa reziste la cat mai multe solicitari, fiind fabricat la standarde inalte de calitate.

Achizitionarea pivotului se face atat separat cat si impreuna cu alte piese componente ale kitului nostru complet. Acestea sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale Carraro.

Pretul de achizitie este unul avantajos indiferent de alegerea facuta, iar garantia primita este valabila un an de zile.

Piesele le poti ridica de la depozitul nostru aflat in Bucuresti sau ne poti trimile datele necesare pentru a livra in localitatea ta. Transportul dureaza o zi lucratoare iar achitarea rambursului se face dupa verificarea atenta a coletului in prezenta curierului.

Pentru comenzi si detalii suplimentare consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie. De asemenea, avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara pentru o interventie rapida in cazul unor reparatii necesare.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: Z3M1IQT9-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura