Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5105
Out Of stock
Descriere
Cumpara acum acest pivot superior tractor John Deere 5105 - este un produs original Carraro, pe care orice specialist ti-l recomanda cu incredere.
Il regasesti prezent in stocul nostru permanent de piese de schimb disponibile, de unde il comercializam la un pret avantajos!

Acest pivot superior John Deere 5105 se vinde ca reper separat, dar daca achizitionezi kitul complet, format din: pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, vei avea un pret special.
Pentru mai multe informatii, despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, poti sa contactezi - telefonic sau online - pe unul dintre consilierii nostri tehnici. Inainte de a plasa o comanda, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita, din partea personalului nostru calificat, la alegerea componentelor care te intereseaza.

Produsul este original si are garantie 1 an. Factura si certificatul de garantie le vei regasi in colet.

Poti achizitiona acest pivot superior John Deere 5105 atat direct, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, cat si de pe site-ul firmei, urmand a fi livrat prin serviciile de curierat in toata tara. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide pachetul la primire.

Pentru ca stim ca o reparatie durabila nu depinde doar de calitatea pieselor, ci si de montarea corecta a acestora, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al echipamentului.
Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Atelierul mobil al firmei poate efectua interventia in localitatea in care se afla utilajul.
Pentru detalii despre acest serviciu, contacteaza departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: IFX4KEHQ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura