Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5503

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5503
Out Of stock
Descriere
Cu un pivot superior original ai mai multe sanse sa ai un utilaj sigur si productiv. De aceea punem la vanzare acest pivot superior tractor John Deere 5503 din gama noastra de piese originale Carraro. Aceasta gama este recunoscuta la nivel international drept cea mai eficienta, motiv pentru care mentinem pe stoc un numar mare de repere.

Alege acest pivot superior John Deere 5503 din oferta noastra pentru o reparatie de durata!
Pivotul oferit este disponibil la un pret accesibil, iar daca il achizitionezi alaturi de restul componentelor aflate in kit, beneficiezi de un pret special. Kitul complet este varianta ideala, deoarece performanta maxima o atingi prin schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu. Kitul este format din: pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Ca sa ai toate informatiile despre aceste piese, ia legatura cu consilierii nostri! Acestia se asigura ca fiecare achizitie este cea potrivita utilajului tau, oferindu-ti in aceasta directie consultanta tehnica gratuita.

La comandarea acestui pivot superior John Deere 5503 primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Pachetul il poti solicita la domiciliu sau te poti ocupa de ridicarea lui personala de la punctul nostru de lucru din Bucuresti. In cazul livrarii, beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare si acorzi rambursul la final. Daca doresti sa verifici coletul in prezenta curierului, mentioneaza la plasarea comenzii.

Montajul este recomandat sa fie efectuat de catre un specialist, pentru a nu exista probleme cu piesa. Ca sa rezolvi cu un singur apel achizitionarea pivotului si montajul lui, contacteaza-ne acum si apelam la mecanicii nostri colaboratori. La cerere, ei se prezinta la punctul de lucru inclusiv pentru verificarea completa a utilajului si intervin in cazul reparatiior necesare. Daca vrei sa afli mai multe, suna la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: 69TOBC1Y-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura