Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5820
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior pentru tractor John Deere 5820 este o productie Carraro pe care o recomandam tuturor datorita rezultatelor exceptionale. Ce contribuie la acest efect sunt toate caracteristicile prezentate, iar printre cele mai avantajoase enumeram materialele de lunga durata, eficienta acestora, dar si durabilitatea lor in fata conditiilor dificile de lucru.

Daca vrei sa comanzi o gasesti acum pe stoc, la un pret excelent. In plus, te incurajam sa profiti si de pretul special al kitului complet, acesta fiind mult mai recomandat datorita rezultatelor indicate dupa scimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar toate sunt de origine Carraro.

Pentru intrebari si verificarea compatibilitatii cu modelul utilajului tau contacteaza-ne la unul din numerele de telefon afisate! Iti oferim si consultanta tehnica gratuita la achizitionarea oricarei piese noi, deoarece dorim sa fii multumit de fiecare data cand apelezi la serviciile noastre.

Garantia pe care sa o prezinti in cazul unei situatii neprevazute iti este oferita in pachetul acestui pivot superior John Deere 5820. Ea este valabila 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Prin intermediul serviciilor de curierat iti putem livra coletul indiferent de zona tarii. Transportul nu dureaza mai mult de o zi lucratoare iar plata o poti achita in sistem ramburs, pentru a verifica inainte starea piesei primite.
Datorita stocului permanent disponibil ne poti vizita si la sediul din Bucuresti, de unde poti ridica pachetul personal.

In cazul montajului recomandarea specialistilor este sa fie efectuat de catre un mecanic. Daca nu ai la cine sa apelezi, te punem in contact cu cei mai buni mecanici colaboratori. Ei iti ofera remedii chiar si la probleme tehnice majore si nu iti cer deplasarea echipamentului intr-un service deoarece se prezinta direct la punctul tau de lucru. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: CYHA3PU7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura