Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5300
Out Of stock
Descriere
Suna acum la unul din numerele de telefon afisate si comanda acest pivot superior John Deere 5300. El face parte din gama produselor originale Carraro si este ofertat in avantajul tau.

Siguranta oferita de aceasta piesa se bazeaza pe rezistenta la multiple solicitari si pe eficienta sporita dovedita. De aceea o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil care iti permita sa realizezi schimbul cat mai repede.

Poti achizitiona pivotul atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale. Datorita beneficiilor prezentate in urma inlocuirii tuturor pieselor uzate din ansamblu, recomandarea noastra este kitul, pe care ti-l ofertam la un pret special.

Certificatul de garantie ce vine la pachet cu pivotul este valabil 1 an de zile.

Indiferent de localitatea in care se afla echipamentul tau poti beneficia de piesa in cel mai scurt timp. Serviciile de curierat o livreaza pentru a doua zi, iar daca mentionezi la plasarea comenzii ca doresti verificarea pachetului, poti achita rambursul curierului dupa ce te asiguri de stare piesei primite.

Poti opta si pentru ridicarea personala direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Daca doresti sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul ia legatura cu personalul nostru tehnic. In cazul in care doresti si ajutor la montaj te punem in contact cu echipa noastra de mecanici. Ulterior poti solicita interventia lor pentru remedierea defectiunilor tehnice aparute la echipament, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: KPR6N5W7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura