Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 560
Cod produs
I4Z3MKNL-ES
Out Of stock
Descriere
Ce este mai frumos decat sa ai o afacere productiva in care toate utilajele si oamenii tai sunt pe teren? Pentru ca ne dorim sa ajungi la performanta pe care ti-o doresti si volumul zilnic de task-uri rezolvate sa fie cat mai mare, venim cu o propunere! Achizitia unei piese deosebite - coroana butuc incarcator telescopic JCB 560 care iti va tine utilajul activ cat mai mult timp. Cu atat mai bine, incat ea se potriveste si la modelul JCB 560-80.

Un utilaj performant isi pierde din capacitate daca nu are tot ce are nevoie pentru a functiona cu forte maxime. De aceea, este important sa investesti resurse doar in piese de calitate, precum cele de care dispunem noi. Avem un depozit cu o gama variata de piese, intre care e imposibil sa nu gasesti fix ceea ce ai nevoie!

Pentru a intra in posesia lor suntem mai aproape decat ti-ai imagina! Chiar la un buton distanta! Fie ca doresti sa ne contactezi pentru a plasa o comanda, fie pentru a beneficia de consultanta gratuita, suntem disponibili pentru tine! Specialistii nostri te vor ajuta sa gasesti piesa potrivita nevoilor tale si vor fi pregatiti sa te sustina pana cand aceasta a fost montata corespunzator!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 560 este piesa cu care zilele tale productive se vor inmulti!
Coroana reductor este responsabila de producerea unui cuplu de forta superior. De aceea, ea are un rol important in angrenajul transmisiei inferioare. Pentru a evita multe neplaceri, iti recomandam sa depistezi cat mai repede motivele uzurii acesteia. Printre principalele motive se afla degradarea pinioanelor, deformarile provocate de socurile mecanice, dar si obiectele straine patrunse intre pinioane si dintii coroanei.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca o piesa a cedat, fie ca iti doresti sa imbunatatesti modul de functionare al utilajului tau, te ajutam sa rezolvi cat mai repede. Echipa noastra numeroasa este pregatita sa te cunoasca si sa iti afle povestea. Pentru ca ne plac afacerile create din pasiune, ne dorim sa te ajutam sa atingi succesul pe care il meriti! Te invitam sa ne contactezi la serviciul de consultanta pentru a putea afla mai multe despre noi si despre cum iti putem fi de folos. Nu ai nimic de pierdut, e gratuit!

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 560 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! De acum, coroana butuc incarcator telescopic JCB 560 mult dorita va intra in posesia ta, oriunde te-ai afla! Serviciul de curierat rapid iti livreaza produsele in 24 de ore!

Pentru ca probabil cunosti deja importanta montajului, noi recomandam o atentie sporita la pozitionarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Doar un specialist se va asigura ca montajul va fi realizat corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura