Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 560 560-80
Cod produs
D7MABV40-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 560 560-80 multumeste orice proprietar de utilaje care isi doreste de la acesta rezultate si eficienta maxime. A fost fabricat in Uniunea Europeana, intocmai dupa modelul originalului, avand ca scop suplinirea fara probleme a acestuia, la un pret mult mai avantajos. Materialele din care a fost alcatuit sunt superioare din punct de vedere calitativ, fiind menite sa reziste pe termen lung. Totodata, raportul sau calitate-pret este unul imbatabil: obtii o componenta de top la un pret accesibil, fara sa sacrifici un gram de calitate!

Nu ezita sa schimbi componentele degradate la timp! De ce sa iti sabotezi singur munca grea? Un vehicul care incepe sa functioneze incorect datorita pieselor uzate devine greu de controlat. Totodata, randamentul pe care il vei obtine va fi unul dezamagitor. Cu ACN Piese Utilaje iti vei echipa incarcatorul telescopic cu piese de schimb excelente, fara sa faci rabat de calitate sau sa iti golesti buzunarele. Pe termen lung, utilajul tau va avea nevoie de mai putine reparatii iar tu vei putea sa stai linistit.

Comanda aici acest rulment butuc JCB 560 si vei avea un incarcator telescopic usor de manevrat si performant!
Produsul se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc deoarece acestia au rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Pentru mai multe detalii despre produs sau dificultati tehnice la plasarea comenzii, iti oferim gratuit suport tehnic!
Fiindca vrem sa ne aratam aprecierea fata de faptul ca ai ales sa colaborezi cu noi, iti punem la dispozitie o suita de servicii complete si rapide. Colegii nostri din departamentul tehnic te vor ajuta sa identifici componenta potrivita cu utilajul tau, te vor ajuta sa plasezi comanda aferenta si iti vor recomanda, daca doresti, un mecanic cu experienta in domeniu. Totodata, de indata ce ai plasat comanda, piesa ii va fi inmanata curierului, care o va livra in aproximativ 24 de ore.

Timpul este nepretuit. De aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Dupa ce ai plasat o comanda si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului. Indiferent ca ai nevoie de acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 560 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la primire. In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca rulmentii de butuc vor avea o durata de viata longeviva si ca vehiculul tau va functiona impecabil. Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Poate fi montat si pe modelul JCB 560-80.

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: D7MABV40-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura