Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 506

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 506 506C 506-36
Cod produs
VYD1PLUG-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 506 este ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau, datorita eficientei si rezistentei sale. Este un produs fabricat in Europa, deci nu trebuie sa te indoiesti niciun moment de calitatea sa. Modelul dupa care a fost realizat a fost chiar piesa originala, insa fata de aceasta, rulmentul prezentat este mult mai avantajos ca pret. Cand stii ca te asteapta atata munca, nu iti vine sa mai zabovesti nicio clipa! Si asta pe buna dreptate.

Drept detinatorul unui incarcator telescopic de marca, aproape nimic nu iti sta in cale. In afara unei defectiuni neprevazute, totusi. Dar priveste partea plina a paharului - ai oportunitatea perfecta de a-ti echipa utilajul cu cele mai bune componente de pe piata. Iar daca prioritatea ta principala este fiabilitatea, noi avem exact recomandarile potrivite. Vei gasi pe site-ul nostru mii de piese compatibile cu vehiculul tau!

Rulment butuc JCB 506 pentru incarcator telescopic - comanda astazi si ii vei primi numaidecat, oriunde in Romania! Beneficiezi de un raport calitate-pret imbatabil!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Primesti gratuit detaliile de care ai nevoie de la unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic, precum si indrumarea necesara unei alegeri potrivite.
In acelasi timp, pe langa avantajele enumerate anterior, mai trebuie sa stii ceva. Cand achizitionezi produse de la ACN Piese Utilaje, piesa comandata vine “la pachet” cu o asistenta tehnica de top! Colegii nostri vor fi alaturi de tine la fiecare pas - daca vrei asta, desigur. In cazul in care vrei sa te asiguri ca ai identificat piesa corecta sau nu ai idee cum sa plasezi o comanda, ia legatura cu noi fara sa te mai gandesti si a doua oara!

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 506 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Estimativ, timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Oricare ar fi alegerea ta, noi iti oferim piesa in cel mai scurt timp cu putinta!

In privinta montajului, cel mai indicat este sa apelezi la ajutor de specialitate, astfel eliminand riscul unor probleme aparute ulterior. Pastrezi rulmentii achizitionati in stare excelenta de functionare si le oferi o durata indelungata de viata daca nu ii agresezi cu lovituri de ciocan si intrebuintezi o presa mecanica. Cu toate acestea, daca apelezi la noi vei fi sigur ca totul va iesi perfect. Mecanicii nostri colaboratori sunt profesionisti: ei se vor deplasa prompt catre punctul tau de activitate. Afla mai multe detalii chiar acum, de la agentii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB 506 se poate monta si pe modelele JCB 506C si JCB 506-36.

Codul pentru acest produs: VYD1PLUG-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura