Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 524

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 524 524-50
Cod produs
A76ZGXY1-O-BT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest rulment butuc JCB 524 - o piesa deosebit de calitativa pe care daca o comanzi nu iti va parea rau. Avem grija sa ne aprovizionam doar cu piese de calitate, pentru ca activitatea ta sa se desfasoare in cele mai bune conditii. De exemplu, acest rulment de butuc propus de noi este fabricat in Uniunea Europeana, din materiale cu o rezistenta crescuta la uzura. El a fost proiectat dupa modelul componentei originale. Atuul sau este faptul ca desi tu vei plati un pret avantajos, nu vei sacrifica niciun gram de calitate! Ai incredere in noi si vei avea intotdeauna un vehicul excelent!

De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Echipeaza-ti incarcatorul telescopic cu un rulment butuc JCB 524 si vei avea un utilaj usor de manevrat, intotdeauna pregatit de munca! Iti oferim cel mai bun pret posibil si livrare prompta. Comanda aici!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Ai nevoie de ajutor? Serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica este un ajutor indispensabil!
Pe langa avantajele enumerate anterior, aici vei avea parte si de un serviciu de asistenta tehnica exemplar. Colegii nostri cu experienta in domeniu iti vor facilita procesul de gasire a componentelor corecte, te vor ajuta sa plasezi comanda si se vor asigura ca totul este asa cum te astepti. De altfel, reparatia ta va fi una rapida: produsele noastre sunt livrate direct din depozitul nostru, de indata ce le-ai comandat.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.
Preferi sa ridici acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 524 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Este recomandabil sa nu risti deteriorarea rulmentilor prin lovituri de ciocan. Riscul este - in acelasi timp - sa le scurtezi perioada de exploatare. Ceea ce te sfatuim este sa intrebuintezi o presa mecanica, dar si mai intelept ar fi sa ne lasi pe noi sa ne ocupam de acest lucru. Avem colaborari cu mecanici si ateliere tehnice mobile in toate zonele tarii, pentru a iti oferi ajutorul necesar in timp util, direct la punctul tau de lucru! Afla mai multe despre serviciile de montaj oferite de noi sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:

• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:

• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB 524 se poate monta si pe modelul JCB 524-50.

Codul pentru acest produs: A76ZGXY1-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura