Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 507 507-42

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 507 JCB 507-42
Cod produs
R6OELGD3-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 507 este varianta recomandata de catre noi, datorita calitatii sale remarcabile, specifice unei piese fabricate in Uniunea Europeana, dupa cele mai inalte standarde. Pretul pentru care il poti avea este unul foarte avantajos, deci nu rata aceasta oferta! Produsul propus de noi este alcatuit din materiale rezistente, fiind echivalenta piesei de schimb originale, pe care o va inlocui fara probleme! Avantajul sau este faptul ca noi iti comercializam rulmentul de butuc la un pret redus, fara sa fie sacrificat un gram de fiabilitate! Viata nu e intotdeauna roz. Mai ales cand vorbim de munca. Dar priveste partea buna: atunci cand la munca dai rezultate exceptionale, totul parca este asa cum trebuie.

Vii mai relaxat acasa si capeti o perspectiva noua asupra existentei cotidiene. Afacerea noastra este dispusa sa iti ofere o experienta tehnica cat mai agreabila! Reparatiile nu trebuie sa iti mai provoace dureri de cap. In catalogul nostru virtual vei regasi o gama larga de componente fiabile, la cel mai bun pret posibil. Cateva clickuri ar trebui sa te convinga de acest fapt. Daca nu, pune mana pe telefon si discuta cu specialistii nostri! Vei economisi timp si bani

Comanda astazi acest rulment butuc JCB 507 si reda-i incarcatorului tau telescopic randamentul extraordinar de altadata!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Vrei mai multe informatii sau intampini dificultati la plasarea unei comenzi? Iti punem la dispozitie asistenta tehnica gratuita!
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Pai, la ACN Piese Utilaje nu vei gasi doar niste angajati plictisiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam. Iti vom gasi piesa de schimb pe care o doresti, te vom ajuta sa plasezi comanda si daca vrei, te ajutam si sa o montezi pe vehiculul din dotare!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 507 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul poate fi realizat de noi fara probleme. Avem colaborari cu mecanici profesionisti din intreaga tara, astfel incat tu sa ai parte de ajutor specializat, in cel mai scurt timp posibil si direct la punctul tau de lucru. Montarea corespunzatoare a rulmentilor avantajeaza considerabil eficienta acestora si prelungeste perioada lor de exploatare. Avem tot echipamentul necesar pentru asta! Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•  Diametru exterior = 157 mm
•  Diametru interior = 137 mm
•  H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
•  Diametru interior 107,8 mm
•  Diametru exterior 147 mm
•  H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB 507 se poate monta si pe modelul JCB 507-42.

Codul pentru acest produs: R6OELGD3-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura