Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru incarcator telescopic JCB 507

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 507
Cod produs
HI37KAC8-A
Out Of stock
Descriere
Intretinerea personalizata a utilajului pe care il conduci este o necesitate! Ea incepe cu piesele de schimb si continua cu atentia ta zilnica la munca! Calitatea pieselor isi pune cea mai adanca amprenta pe economiile tale! Acest prezon incarcator telescopic JCB 507 din depozitul nostru este o super selectie! Poate ca nu epateaza prin dimensiune si complexitate, insa o face prin eficienta si rolul lui indispensabil in deplasarea utilajului! Regasesti produsul original pe rafturile noastre, ori de cate ori vei avea nevoie! Este usor de achizitionat si de livrat!

Colaboreaza cu noi si te ajutam sa faci un upgrade al utilajului pe care il conduci! Un plus de forta si de eficienta sunt binevenite in functionarea masinariei tale, care, de altfel, te ajuta sa rezisti in fiecare zi de munca intensa! Pe rafturile noastre vei gasi intotdeauna ceea ce iti trebuie, iar angajatii nostri vor ramane permanent conectati nevoilor tale, atata vreme cat le vei cere ajutorul! Serviciul nostru gratuit de consultanta este un noroc pentru fecare client! Foloseste-l de fiecare data cand trebuie sa cumperi piese!

Produsul este perfect compatibil si cu modelele JCB 507.42 si JCB 507.42F.

Rolul acestui prezon pentru incarcator telescopic JCB 507 este esential pentru siguranta, mobilitatea si stabilitatea rotilor. El fixeaza janta de butuc, si pastreaza rotile intr-o permanenta conexiune cu vehiculul, prin strangerea lui puternica. Contrar dimensiunilor sale mici si formei sale simple, aceasta tija metalica filetata la un capat are o importanta deosebita: siguranta ta si a celorlalti participanti la exploatare. Piesa noastra de schimb se identifica usor, dupa dimensiunile specifice utilajului! Rotile trebuie sa se potriveasca perfect si sa asigure maximum de stabilitate in timpul functionarii.

Clientii nostri ne cauta pentru orice. Fie au intrebari de pus, fie vor sa rezolve neclaritati referitoare la montaj. Ne suna atunci cand sunt imobilizati, ne suna atunci cand vor sa cunoasca anumite aspecte legate de modelul utilajului. Asa ca pune mana pe telefon si ia legatura cu agentii nostri, care iti ofera un serviciu de consultanta de calitate! Ai oportunitatea sa construiesti un parteneriat constructiv si de durata alaturi de noi!

Noi folosim filtre unice de selectie ale pieselor de schimb! Pe rafturile noastre se regasesc exclusiv produse in care putem avea incredere! Calitatea nu este facultativa, ci exista in fiecare dintre elementele pe care le gazduim pe rafturi! In acest caz, un prezon incarcator telescopic JCB 507 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Trebuie doar sa formezi numarul nostru de telefon si ne punem in miscare! Fie ca ai comandat piese de schimb, fie ca ai nevoie de consultanta, ne grabim sa iti iesim in intampinare! Primesti acest prezon incarcator telescopic JCB 507 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti prelua chiar tu din sediul nostru, daca ne vizitezi. Apeleaza-ne telefonic, sau completeaza o cerere, pentru inregistrarea comenzii!

Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate sporita! Pe cand un montaj gresit compromite in cel mai scurt timp investiile tale! Alegerea iti apartine, insa daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte sigure!

Daca prezoanele nu sunt montate corect, ele se slabesc si te pot pune in pericol, prin simplul fapt ca roata se poate desprinde. In plus, sa nu uitam ca prezonul are nevoie de o ingrijire speciala, tocmai pentru ca este supus unor tensiuni permanente si intense, care il pot degrada!

Specificatii tehnice:
Filet 3/4"-16UNF (d=~19mm)
L filet: 38 mm
L totala: 66 mm

Codul produsului: HI37KAC8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura