Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru incarcator telescopic JCB 507

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 507
Cod produs
3IKE4W5G-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca aceasta coroana reductor JCB 507 sa se fisureze si ramai cu lucrarea in aer. Sistemul de transmisie cade si, odata cu el, toate functiile sale. Si iti cade si tie moralul. Cade si beneficiarul pe capul tau sa vada cum stai cu lucrarea. Cade si soacra-ta care te suna si iti spune ca are pofta de niste shaorma cu de toate. Cad cam toate. Ai capul cat banita. Frate, rezolva-le pe rand si fara grija. Pentru ca noi avem coroana buclucasa. Este originala si are cel mai bun pret. Noi iti rezolvam problema, pana nu apare alta.

Acest produs se poate monta si pe modelul: JCB 507-42.

Nu astepta sa fii luat prin surprindere. Nici de ploaia care va veni, nici de sandwich-ul pe care l-ai gasit surprins printre hartii. E al tau, cel de acum trei zile, nu ai mai avut timp sa-l mananci. La fel si cu defectiunile care te surprind uneori. Fi pregatit pentru toate. Iar cand vor aparea tu nu trebuie decat sa iei decizia corecta. Scutesti multi nervi, timp si bani daca nu neglijezi planificarea si preventia. Ideea este buna si de aceea o impartasim cu tine. Pentru ca piata aceasta functioneaza daca ne e bine tuturor si nu doar unora. Succesul tau este si succesul nostru.

Coroana reductor JCB 507 sau, 6-6 cu bataie
Doua batai strica. Chiar si la table. Dar doua vorbe despre coroana de butuc nu. Este piesa din angrenajul transmisiei finale responsabila cu dezvoltarea unui cuplu superior. Are, asadar, o functie de boss. Daca se intampla sa fie defecta iti lasa utilajul interzis. Iti da martz si iti ia partida. Asadar, cand asezi iar pulurile asigura-te ca ai schimbat pinioanele uzate si ca ai curatat bine bine angrenajul de corpurile straine. Da cu zarul si o sa vezi ca-ti vine dubla.

Firma mea este model
Striga lumea dupa el. Eu vreau piesa aia! Eu vreau un sfat, JCB-u’ haraie maraie! Eu vreau un plan de revizii, caci ma lasa des pacatosenia asta de utilaj! Eu vreau un mecanic! Eu vreau sa dau doar buna ziua, caci piesa aia de la matale m-a rezolvat! E viata grea aceea de consultant tehnic la ACN? No, e doar un sir neintrerupt de momente frumoase. La confesional, preotul iti spune, la final, Doamne ajuta! Dar nu stii daca e posibil. La ACN, consultantul iti spune, la final, piesa asta ajuta! Si stii ca e posibil.

Garantie
Cumparand aceasta coroana reductor pentru incarcator telescopic JCB 507 afla ca piesa vine insotita de toate actele necesare. In plus, timp de 6 luni beneficiezi de o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Totul e scris, nu spunem lucruri de dragul de a promite. Vei gasi, de altfel, certificatul in pachetul cu piesa.

Livrare
Ai cautat o piesa vero vero, ne-ai gasit pe noi, ai vorbit, ai comandat, what next! Expeditia. Ba nu, teleportarea. Caci daca intr-o zi se va ajunge aici, vom achizitiona primii acest serviciu. Pana atunci, insa, colaboram doar cu firmele de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Pe alese.
Montaj

Daca vrei sa te bucuri de o functionare indelungata a piesei abia cumparate, fa gestul minimal de a te orienta spre un mecanic care sa iti asigure un montaj reusit. Daca faci un gest de chitrosenie risti ca piesa sa se uzeze inainte de termen. Poate nu stiai, lenesul mai mult aleagra, iar zgarcitul mai mult plateste.

Specificatii tehnice

• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura