Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru incarcator telescopic JCB 512

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 512
Cod produs
69UCVWKB-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana reductor JCB 512 este un element important in lego-ul utilajului tau. Alaturi de toate celelalte piese contribuie la minunatul produs final. Fara el, JCB ar fi doar un obiect de muzeu in aer liber pe care se aseaza, din cand in cand, porumbeii. Si-l coloreaza. Dar, odata ai montat coroana de la noi, ansamblul prinde viata si se cere la munca. Construim impreuna acest lego al performantei in bussines.

Coroana aceasta se poate monta si pe modelul JCB 512-56.

Alegerea pieselor de schimb nu seamana cu alegerea unei camasi de la Mall. Normal, tu esti om de afaceri si nu fashionist. Tu semnezi contracte si nu iei masuri de croiala. Asadar, atunci cand ai acest issue, nu-ti lua tu sarcina asta de a-l rezolva ci transfer-o unui cunoscator. In niciun caz unui fashionist, caci coroana nu se pune la gat ci la sistemul de transmisie. Iti recomandam, asadar, pe oricare din specialistii nostri. Ei o preiau, o intorc pe toate partile, precum un maestru olar si, la final, scot ca din lut solutia. Asta inseamna ca ai piesa, ai optiunea de livrare si ai si posibilitatea de montaj rapid. Ai ales cum trebuie.

Coroana reductor JCB 512 sau, 6-6 cu bataie
Doua batai strica. Chiar si la table. Dar doua vorbe despre coroana de butuc nu. Este piesa din angrenajul transmisiei finale responsabila cu dezvoltarea unui cuplu superior. Are, asadar, o functie de boss. Daca se intampla sa fie defecta iti lasa utilajul interzis. Iti da martz si iti ia partida. Asadar, cand asezi iar pulurile asigura-te ca ai schimbat pinioanele uzate si ca ai curatat bine bine angrenajul de corpurile straine. Da cu zarul si o sa vezi ca-ti vine dubla.

Firma mea este model
Striga lumea dupa el. Eu vreau piesa aia! Eu vreau un sfat, JCB-u’ haraie maraie! Eu vreau un plan de revizii, caci ma lasa des pacatosenia asta de utilaj! Eu vreau un mecanic! Eu vreau sa dau doar buna ziua, caci piesa aia de la matale m-a rezolvat! E viata grea aceea de consultant tehnic la ACN? No, e doar un sir neintrerupt de momente frumoase, in care oamenii vin, cer si primesc. La confesional, preotul iti spune, la final, Doamne ajuta! Dar nu stii daca e posibil. La ACN, consultantul iti spune, a final, piesa asta ajuta! Si stii ca e posibil.

Garantie
Cumparand aceasta coroana reductor pentru incarcator telescopic JCB 512 afla ca piesa vine insotita de toate actele necesare. In plus, timp de 6 luni beneficiezi de o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Totul e scris, nu spunem lucruri de dragul de a promite. Vei gasi, de altfel, certificatul in pachetul cu piesa.

Livrare
Ai cautat o piesa vero vero, ne-ai gasit pe noi, ai vorbit, ai comandat, what next! Expeditia. Ba nu, teleportarea. Caci daca intr-o zi se va ajunge aici, vom achizitiona primii acest serviciu. Pana atunci, insa, colaboram doar cu firmele de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Pe alese.

Montaj
Daca vrei sa te bucuri de o functionare indelungata a piesei abia cumparate, fa gestul minimal de a te orienta spre un mecanic care sa iti asigure un montaj reusit. Daca faci un gest de chitrosenie risti ca piesa sa se uzeze inainte de termen. Poate nu stiai, lenesul mai mult aleagra, iar zgarcitul mai mult plateste.

Specificatii tehnice

• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura