Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 507

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 507 507-42
Cod produs
RVQ8BOZ6-ES
Out Of stock
Descriere
Stiai ca echipa ta are nevoie de tine? Da, ne referim la oamenii cu care ai ales sa lucrezi. Spunem asta pentru ca deciziile sunt pe umerii tai si iti apartim. Pentru ca stim ca nimic nu iti rapeste mai mult timp decat o defectiune a unui utilaj, vrem sa te ajutam! Iti recomandam o coroana butuc incarcator telescopic JCB 507 mai durabila decat cele folosite pana acum! Se poate monta si pe JCB 507-42 in egala masura.

Piesa noastra este gandita astfel incat sa iti tina utilajul cat mai mult pe teren, iar tu sa ai cat mai putine sarcini. Stim cat de important este timpul pentru tine si cat de greu iti este uneori sa fii prezent in atat de multe locuri. De aceea vrem sa iti usuram munca!

Contacteaza-ne si lasa-ne sa te ajutam atunci cand nu stii de unde sa incepi! Lasa grijile defectarii utilajelor in mainile noastre si ocupa-te de lucrurile care fara tine nu functioneaza! Specialistii nostri sunt bine pregatiti si au o experienta vasta in materie de piese si functionarea optima a utilajelor grele.

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 507 este cea care iti va usura munca tie si utilajului tau!
Importanta coroanei este mult mai mare decat ai crede fiindca aceasta joaca un rol de baza in sistemul de transmisie. Activitatea utilajului depinde de aceasta piesa pentru ca livreaza cuplul de forta de la pinioane la butucul rotii. Prin alte cuvinte, trebuie sa depistam cat mai rapid si sa actionam daca am constatat ca s-a deteriorat. Printre principalele motive ale uzurii se numara deformarile generate de socurile mecanice la care a fost supusa si deteriorarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta
Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Produsele noastre calitative, precum aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 507 intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru a cumpara coroana butuc incarcator telescopic JCB 507 - aceasta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24 de ore!

Pentru ca montajul este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie realizate corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura