Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru incarcator telescopic JCB 560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 560
Cod produs
I0NUM2KS-SC
Out Of stock
Descriere
Daca te hotarasti in sfarsit ca ai nevoie de o coroana reductor JCB 560 hai incoace! O avem in depozit, ia uite ce frumoasa este! Nu te incarca prea mult cu celelalte amanunte, avem solutii si pentru ele. O ambalam cum trebuie ca sa nu se deterioreze pe drum. O expediem cu maxima celeritate. Stim si cine poate sa o monteze. Indiferent unde te afli. Problema aceasta e rezolvata integral. Mai usoara ca un rebus. Acest produs se poate monta si pe modelul: JCB 560-80.

Am acumulat o experienta fabuloasa de cand functionam in acest domeniu. Ne-am ridicat impreuna. Am invatat impreuna sa calarim caii naravasi ai economiei de piata precum niste cowboys americani. Si i-am imblanzit intotdeauna impreuna. Pentru ca ne-am ajutat unul pe celalalt.  Mergem mai departe si reusim impreuna.

Coroana reductor JCB 560 apare, e coroana, coroana-i oare?
Sistemul de transmisie al utilajului tau face posibila cu transmiterea si distribuirea momentului fortei, de la motor catre roti. In regim de functionare, piesele de schimb implicate sunt supuse unor forte teribile. Sunt cele care vor cere in mod cert sa fie inlocuite la un moment dat. Socurile, corpurile straine, sau uzura pur si simplu sunt cauze suficiente ca sa te faca sa te gandesti sa ai tot timpul o coroana de rezerva in magazia de piese si scule.

Hai sa dam mana cu mana…
…antreprenorii din industrie si cei care le asigura buna functionare a activitatii. Intr-un fel, dincolo de caracterul diferit al afacerilor noastre, trebuie sa fim uniti ca sa facem fata incercarilor din sector. Serviciul nostru gratuit de consultanta te va tine departe de probleme. Colegii nostri raspund la primul apel si iti pot oferi pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari pentru un montaj reusit, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Hora Unirii nu e doar pentru evenimente punctuale, e pentru munca noastra de zi cu zi.

Garantie
Uneori, desi foarte rar, se rataceste prin lotul de piese primite si cate una cu defect de fabricatie. Chiar daca ajunge la tine, n-o lua ca pe un ghinion. Piesele noastre vind insotite cu o garantie pentru defecte din fabricatie de 6 luni. Inclusiv pentru aceasta coroana reductor pentru incarcator telescopic JCB 560. Daca ar defect, o schimbam pe loc, fara niciun cost.

Livrare
Conditiile de expediere sunt importante. De multe ori poate fi criteriul numarul 1 dupa care iei decizia de achizitie. Iata de ce noi efectuam expeditiile prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul este un moment important si necesar pentru ca utilajul tau sa inceapa iar activitatea. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar acesta nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura