Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 720
Cod produs
VB2D7OTL-SC
Out Of stock
Descriere
Un rulment roata miniincarcator Bobcat 720 este o piesa cu o mare expunere la uzura. Desi pare un produs simpatic si delicat, el duce pe umerii sai raspunderea deplasarii utilajului tau. Iti recomandam sa ai grija de el cu aceeasi atentie cu care ai grija de intreaga masinarie. Ai grija sa fie bine lubrefiat, ai grija sa fie montat cum trebuie. Si ai grija sa fie o piesa originala. In concluzie, ai grija sa ne suni oricand apare o problema. Un consultant ii va prelua povara si o va rezolva.

Chiar din clipa in care ne-ai apelat, echipa noastra intra in priza. Vei fi sfatuit tot timpul si vei avea astfel posibilitatea sa iei decizia corecta. Nu ne este straina graba ta, stim ce inseamna fiecare defectiune si cate neplaceri provoaca aceasta. Asadar, cu suportul neconditionat si, retine, gratuit al consultantilor nostri, utilajul tau se va intoarce la lucru  in timp util.

Rulment roata miniincarcator Bobcat 720 - alege sa achizitionezi chiar acum acest produs de top, perfect compatibil cu utilajul tau!
Atunci cand clientul iti cere rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 720 inseamna ca stie ca este un reper important pentru utilajul lui. Secretul acestui tip de piesa este lubrifierea corecta. Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil. Iar orele de functionare cresc exponential. Si nu uita, mare grija in montarea lui. E o piesa mica, dar care solicita o atentie marita.

Iti oferim un pachet de servicii competitiv!
Consultanta gratuita oferita de consultantii nostri este chiar mai mult, este un gest de prietenie. De la ei stii in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau. Este o chestiune  de alegere, unde nu mai trebuie sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Daca tu lucrezi linistit, noi suntem linistiti.

Rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 720 va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Ai citit bine, noi avem inclusiv solutia pentru montaj. Daca nu cunosti mecanic iscusit, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice
Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura