Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 123187

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 123187
Cod produs
RJ8E0NU9-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta punte Carraro 123187 este o bara cu, evident, doua capete, care se monteaza pe punte si fara de care nu ar exista directie pe roata. Este conceputa dintr-un aliaj metalic tratat termic si testat in cadrul atelierelor Original Carraro, asa cum arata si numele.
Produsul este acum disponibil permanent in depozitul nostru, fiind extrem de usor de achizitionat! In plus, agentii nostri sunt pregatiti sa te asiste inca de la primul apel, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!

Avem piese de schimb si consumabile de ultima generatie!
Felul in care o bieleta pentru punte Carraro 123187 functioneaza este, de fapt, modalitatea prin care se face transferul de forta de la cilindrul de directie catre capatul de bara al rotii. Produsul este prelucrat de catre cei mai buni ingineri din lume, dintr-un metal dur, cu tratamente termice! Dispune si de un manson de cauciuc pentru o completa protectie a articulatiei sferice!

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti ofera noi oportunitati!
Alaturi de noi intri in posesia celor mai pertinente recomandari si beneficiezi de informatii de ultima ora, aplicabile utilajului pe care il conduci! Agentii nostri sunt pregatiti sa preia cazul tau si sa actioneze pentru tine in cel mai scurt timp!
• Oricare ar fi defectiunea si oricare ar fi scopul tau, alaturi de noi primesti o experienta completa! Raspundem prompt solicitarilor si ne grabim sa cautam cele mai favorabile solutii!
• Departamentul nostru de identificari iti garanteaza ca vei obtine o piesa 100% compatibila utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului tau pe teren, te asistam tehnic de urgenta, la fata locului oriunde ai fi!

Poti sa achizitionezi fara nicio grija aceasta bieleta punte Carraro 123187 intrucat o primesti cu un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o asemenea bieleta punte Carraro 123187 este momentul sa ne suni sau sa depui o cerere pe site! Ne grabim, evident, cu expedierea produsului, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile!
Primesti coletul tau oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra!
Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: RJ8E0NU9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura