Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 147387

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 147387
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este aprovizionat permanent cu cele mai noi piese de pe piata, moderne, fiabile si rezistente, pentru un suport concret din partea noastra in activitatea ta de productie.
Daca vrei sa faci imbunatatiri pe la piesele de transmisie, hai sa facem cunostinta cu acest pivot punte Carraro 147387, o piesa atat de mult distribuita catre muncitori din toata tara.

Servicii complete alaturi de echipa noastra!
In ceea ce priveste activitatea noastra, suntem multumiti de calitatea pieselor pe care le distribuim, insa vrem sa facem mai mult. Atasamentul nostru fata de clienti si nevoile lor ne-a ajutat sa implementam serviciul gratuit de consultanta, atat de special si util in activitatea ta de productie. Suntem oricand gata sa raspundem provocarilor, atunci cand esti in situatii neplacute. Suntem pregatiti sa venim catre tine pentru suport tehnic de urgenta atunci cand utilajul tau are defectiuni grave, indiferent unde esti.

Piese de inalta calitate, fabricate in cele mai moderne ateliere!
Acest pivot pentru punte Carraro 147387 este o piesa de transmisie fabricata dintr-un aliaj metalic extrem de dur, tratat termic si testat pentru siguranta ta, in laborator. Desi este o piesa mica, rolul acestui pivot este incontestabil: mentine echilibrul perfect si sustine toata greutatea utilajului, contribuind si la o virare eficienta.

Cumpara cu toata increderea acest pivot punte Carraro 147387 intrucat vei primi, la livrarea lui, un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti comanda acest pivot punte Carraro 147387 printr-un apel telefonic catre agentii nostri sau direct in site-ul firmei. Produsul ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la primirea coletului.
Poti ridica produsele tale si personal, din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Recomandam cu fermitate tuturor clientilor nostri sa expuna utilajele lor exclusiv atelierelor de specialitate. Montajul piesei de schimb este factorul cu cea mai mare influenta asupra sanatatii ei. Daca vrei sa validezi investitia ta pe termen lung, atunci apeleaza la serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta.
Daca nu stii incotro sa o apuci si nici nu esti convins ca ajungi pe maini bune, apeleaza agentii nostri pentru recomandari. Vei gasi alaturi de ei cea mai avantajoasa solutie pentru tine.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: M6C1BLD9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura