Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 125650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 125650
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este cartea de vizita a echipei noastre, zilnic administrat cu pasiune! Pe rafturile noastre ajung piese de ultima generatie, care au trecut prin filtrul calitatii si sunt distribuite mai departe utilizatorilor din agricultura si constructii.
Pentru un sistem de transmisie imbunatatit, hai sa cunoastem in detaliu acest pivot punte Carraro 125650 - o piesa uzuala si extrem de bine cotata!

Suntem gata sa te ajutam pentru a alege piesa potrivita! Cere acum o oferta!
Acest pivot pentru punte Carraro 125650 este o piesa de transmisie ce detine o functie extrem de importanta in echilibrul utilajului. Sustine greutatea acestuia in totalitate si ajuta la o virare eficienta.
Este fabricat intr-un laborator de creatie tehnica marca Original Carraro, dintr-un aliaj metalic foarte dur, ce-i atribuie o mare rezistenta la conditiile grele dintr-o zi de munca intensa. Cu acest pivot vei stii ca esti in siguranta, intrucat are sanse extrem de scazute sa se rupa.

Clientii nostri primesc consultanta de calitate in orice situatie!
Agentii nostri sunt disponibili pentru tine, iar tu beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, oricand!
• Daca ai nevoie de ajutor in alegerea piesei compatibile cu utilajul pe care il detii
• Daca nu stii unde sa te duci sa montezi piesele de schimb
• Daca ai nevoie de un plan de intretinere al utilajului
• Daca ai defectiuni mai mici sau chiar ingrijoratoare, suntem gata sa venim catre tine pentru reparatii de urgenta, cu ajutorul colaboratorilor nostri din toata tara
Trebuie doar sa ne contactezi si vei vedea ca suportul nostru este unul real, iar rezultatele rapide de fiecare data.

Cumparand acest pivot punte Carraro 125650 este ca si cum ti-ai luat toate masurile de siguranta, intrucat el detine un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni. Desi sunt extrem de rare aceste situatii, poti folosi certificatul in caz de defectiuni din fabrica.
Orice situatie neplacuta se rezolva in favoarea ta, cu ajutorul agentilor nostri, asa ca nu ezita niciodata sa ii contactezi. Fii curajos in solicitarea serviciului tau de consultanta, caci iti poate fi extrem de util.

Daca te-ai hotarat, comanda acest pivot punte Carraro 125650 printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Dupa cum vezi, avem o echipa intreaga de agenti care stau la dispozitia ta! Ai putea, de asemenea, sa inregistrezi o cerere direct in site, iar ea va fi prelucrata imediat. Asemenea si expedierea produselor, se face degraba, astfel incat vei intra in posesia lor in aproximativ 24 de ore. Putem sa livram in orice zona din tara, iar plata se face la primirea coletului.
Produsele pot fi ridicate si direct din sediul nostru!
Exista, de asemenea, si oportunitatea de a ne cunoaste personal, la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Aici poti gasi comenzile tale si cativa angajati gata sa te ajute cu informatii despre intretinerea pieselor de schimb.

Respecta indicatiile noastre si expune utilajul exclusiv unui atelier de specialitate pentru a beneficia de un montaj perfect. Piesa de schimb, cu particularitatile ei, trebuie sa functioneze asa cum a fost ea proiectata, intr-un mediu optim. In caz contrar, vei fi complet socat de uzura ei prematura si obligat sa o schimbi din nou in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: A6QHK1SD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura