Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 642343

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 642343
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti sa faci cateva modificari pe la piesele de transmisie, ai luat o decizie foarte buna pentru intretinerea utilajului tau. Ne bucuram ca putem sa iti facem cunostinta cu acest pivot punte Carraro 642343 si sa iti prezentam cateva din caracteristicile lui.
In primul rand, un pivot pentru punte Carraro 642343 este fabricat cu multa pasiune, intr-un laborator modern, de catre o echipa de profesionisti cu experienta. Acestia au produs pivotul dintr-un material foarte rezistent, pe care l-au tratat termic si i-au testat durabilitatea mai mult timp. Figureaza printre cele mai recomandate piese de gen, cu cele mai scazute sanse de a se rupe.

Depozitul nostru gazduieste acest pivot punte Carraro 642343 iar agentii nostri il distribuie masiv catre muncitorii din toata tara.
Pentru o activitate cat mai profitabila a utilizatorilor, echipa noastra este permanent in contact cu clientii. Agentii nostri au implementat un serviciu gratuit de consultanta, atat de drag si util celor ce vor sa isi intretina corect piesele de schimb.

Vorbeste cu noi!
Nu uita ca suntem alaturi de tine in cele mai neplacute situatii. Daca utilajul tau este imobilizat, vom gasi o rezolvare pentru tine, indiferent in ce zona te afli. O echipa de profesionisti este oricand pregatita sa intre in miscare pentru a te ajuta sa pui utilajul in functiune, la capacitatea lui maxima.

Un pivot punte Carraro 642343 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pe care il vei primi, alaturi de factura, la primirea coletului.
Fiecare piesa de schimb are propriile sale recomandari de intretinere, asadar nu ezita niciodata sa te informezi. Vei extinde perioada de functionare a piesei, daca vei respecta cateva mici indicatii din partea angajatilor nostri.

Daca te-ai hotarat sa fii posesorul unui pivot punte Carraro 642343 si ai aflat ca este cea mai buna alegere pentru tine, plaseaza comanda ta la telefon - catre agentii nostri sau on-line, direct pe site-ul firmei.
Noi vom inainta toate procedurile pentru ca pivotul sa soseasca in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.

Noi ne invatam clientii sa investeasca inteligent, iar prima investitie in sanatatea pieselor este montajul. Un montaj corect te poate scuti de multe neplaceri.
Un montaj incorect reprezinta o dauna totala a piesei in cel mai scurt timp.
Stim ca este posibil sa nu cunosrti exact unde sa-ti duci utilajul si poate nu ai incredere in anumiti profesionisti. In acest caz, ia atitudine si cere sfatul angajatilor nostri. Avem atat de multe recomandari, incat o vom gasi pe cea mai potrivita pentru tine si modelul tau.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 4UQPETXN-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura