Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 145928

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 145928
Out Of stock
Descriere
Cand lucrezi in agricultura sau constructii si conduci utilaje, ai nevoie de un suport tehnic temeinic, care sa te scoata din cele mai neplacute situatii. Ne bucuram sa fim alaturi de tine in toate momentele si sa iti facem cunostinta cu unul dintre cele mai uzuale elemente pentru un utilaj: un pivot punte Carraro 145928. Aceasta piesa face parte din categoria celor de transmisie si este extrem de importanta: sustine si asigura echilibrul perfect. De fapt, sustine in intregime utilajul, intr-un mod eficient si sigur.

Depozitul nostru, o carte de vizita!
Un pivot pentru punte Carraro 145928 se regaseste oricand in depozitul nostru si poate fi comandat si livrat oriunde. Atata vreme cat folosesti acest element pe modelul tau, stii ca beneficiezi de o piesa extrem de rezistenta, lucrata dintr-un metal de inalta calitate, care a fost tratat termic si testat mai mult timp. Produs intr-un laborator mecanic de pe continentul nostru, acest pivot punte Carraro 145928 primeste numeroase recomandari din partea clientilor, devenind o piesa foarte cautata si vanduta.

De-a lungul timpului, muncitorii au apelat cu incredere la serviciile noastre si s-au simtit protejati, oricare ar fi fost defectiunile lor. Fie ca au simptome grave sau sunt chiar imobilizate, utilajele lor pot fi puse din nou in miscare cu ajutorul nostru.

Un lucru extrem de pretios, pe care il oferim gratuit, este serviciul nostru de consultanta. Clientii nostri apeleaza la noi ori de cate ori intampina dificultati sau au nelamuriri. Daca vrei sa iti cunosti mai bine utilajul, nu ezita sa ne cauti. Investesti, astfel, in intretinerea modelului tau, pe termen lung, iar asta nu te costa nimic.

Un pivot punte Carraro 145928 iti ofera un plus de incredere, intrucat la livrarea lui vei primi si un certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni. Insa, oricare ar fi situatia intampinata de tine, angajatii nostri vor gasi o solutie pentru ca tu sa fii multumit.

Livrarea produselor noastre se face rapid, intrucat cunoastem nevoile tale si graba de a pune utilajul in miscare, la capacitatea lui maxima. Indiferent care este produsul pe care vrei sa il comanzi, plaseaza comanda ta la telefon sau on-line din site-ul nostru. Vei primi produsele, in cel mai scurt timp, oriunde in tara. De obicei, transportul dureaza aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.

Montajul este o chestiune la fel de importanta precum piesa de schimb. Cu cat mai corect, cu atat mai sanatos pentru elementele noi. De aceea, recomandarea noastra facuta tuturor clientilor este sa mearga cu utilajele exclusiv in atelierele de specialitate. O piesa de schimb care beneficiaza de un montaj conform indicatiilor producatorului isi va extinde durata de viata, iar tu vei castiga atat, timp, cat si bani.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: L7DI2TOU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura