Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 138530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 138530
Out Of stock
Descriere
Un pivot punte Carraro 138530 este o piesa super rezistenta si fiabila si se incadreaza in acea categorie a pieselor de transmisie. Daca te intrebi cum am ajuns sa o recomandam, ei bine afla ca piesa este super bine cotata de catre muncitorii din agricultura si constructii.

Acest pivot punte Carraro 138530 ajuta la echilibrarea utilajului tau si la sustinerea lui cat mai corecta si sigura. Desi poate nu cunosti sau nu te-ai gandit vreodata, aceasta piesa este vitala pentru modelul tau si ideal ar fi sa fie de inalta calitate, pentru a minimiza sansele ca ea sa se rupa. Fiind responsabila cu echilibrul si sustinerea, ar fi bine ca aceasta situatie sa nu se intample niciodata.

Nu uita ca, daca esti clientul nostru, poti beneficia de o colaborare foarte profitabila pentru tine. Unul dintre lucrurile cu adevarat excelente pe care le primesti este serviciul nostru gratuit de consultanta. Practic, daca te hotarasti sa intri in legatura cu noi si sa ne ceri ajutorul, vei primi informatii extrem de pretioase despre cum ai putea ajuta utilajul tau sa functioneze mai bine, timp indelungat.

Garantia unui pivot punte Carraro 138530 se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Dar nu uita ca piesele de schimb isi pot lungi durata de perfecta functionare, daca sunt intretinute corect. Intrucat sunt extrem de multi factori care pot influenta si pozitiv si negativ evolutia pieselor tale, vorbeste cu angajatii nostri si afla ce ai putea face in acest sens.

Cu un simplu telefon sau o comanda direct pe site-ul nostru, poti intra in posesia unui pivot punte Carraro 138530. Mai departe, noi vom intra in ritmul nostru alert de livrare a produsului tau. Curierul isi poate onora livrarea in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona te afli, iar plata o vei face ramburs.
Nu uita ca iti putem oferi asistenta tehnica in caz de imobilizare sau defectiuni majore. In aceasta situatie de urgenta, putem sa trimitem un profesionist la fata locului, pentru a te ajuta sa te pui in miscare. Noi intelegem cel mai bine cat de mult conteaza viteza de revenire la munca, intrucat o zi pierduta poate insemna o risipa de bani si energie.

Ai grija ca montajul sa se faca intr-un service! Noi sfatuim clientii nostri sa nu sara peste etape. Simplu fapt ca ti-ai cumparat o noua piesa de calitate nu te va ajuta prea mult, daca ea nu este implementata corect.
Ai in vedere ca un montaj gresit este categoric un motiv de ingrijorare pentru piesele de schimb. Durata lor de viata se scurteaza, iar tu vei fi nevoit sa faci noi si noi investitii, fiind intr-o mare pierdere economica, de timp si de energie.
Daca nu stii unde sa te duci, vorbeste cu angajatii nostri. Avem o multime de recomandari de facut, dar o vom gasi pe cea mai potrivita pentru tine, fara sa te coste nimic.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 0AGWONMF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura