Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 126353

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 126353
Out Of stock
Descriere
Un pivot pentru punte Carraro 126353 este cea mai buna solutie pentru utilajul tau, daca acesta trebuie reparat sau imbunatatit la piesele de transmisie.
Pivotul a fost lucrat cu atentie, de profesionisti cu experienta, intr-unul dintre cele mai cunoscute ateliere tehnice.

Un pivot punte Carraro 126353 este produs dintr-un metal de inalta calitate, extrem de rezistent, care a fost tratat termic si testat. Poti avea incredere in el, fiind proiectat pentru a echilibra perfect utilajul si pentru a-l sustine in siguranta.

Acest pivot punte Carraro 126353 rezista socurilor mecanice puternice, tensiunilor si incarcaturilor, iar tu te poti simti in siguranta, intrucat sansele ca piesa sa se rupa sunt extrem de mici.

Depozitul nostru este foarte bine intretinut, detine piese moderne, up to date, facute sa sustina activitatea ta de munca, fara intreruperi. Asta ne reprezinta cel mai mult, calitatea pieselor si a serviciilor pe care le oferim.

Una dintre pasiunile noastre este sa sustinem agricultorii si constructorii, asadar ei se pot baza pe asistenta tehnica si in cele mai neplacute situatii.
Daca apar defectiuni grave, imobilizari sau ai simple nelamuriri despre modelul tau, apeleaza cu incredere la agentii nostri. Clientii nostri primesc un serviciu gratuit de consultanta, atat de necesar in intretinerea utilajelor pe termen lung.
Cere toate detaliie necesare din partea angajatilor nostri, iar tu vei putea sa devii mai productiv, iar afacerea ta sa se dezvolte si mai mult.

Un pivot punte Carraro 126353 are o garantie valabila 6 luni. Atata timp cat piesa ta se va afla in termenul de garantie, vei fi acoperit pentru defectiunile din fabrica.
Dincolo de garantia propriu-zisa, trebuie sa intelegem ca piesele de schimb pot avea o durata de viata mai lunga sau mai scurta. Unul dintre factorii care pot prelungi aceasta durata este intretinerea. Vorbeste cu noi si afla toti pasii de urmat, pentru ca tu sa beneficiezi de noua achizitie mai mult timp.

Daca vrei sa cumperi produse de la noi, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda la telefon sau direct pe site-ul nostru. Noi trimitem produsele prin curier si incercam sa facem asta intr-un timp cat mai scurt. In general, produsele noastre ajung in aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.

Daca esti deja clientul nostru, probabil ca stii exact recomandarile noastre. Ne sustinem cu fermitate sfatul de a monta numai in atelierele de specialitate.
Pentru unii dintre voi poate este mai putin agreabil, insa pentru piesele de schimb, nu exista o alegere mai buna. Un montaj bun inseamna prelungirea perioadei de perfecta functionare a elementului. Un montaj incorect inseamna o uzura prematura si faptul ca vei fi nevoit sa schimbi piesa din nou.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 9APD2ZWX-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura