Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 126337

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 126337
Out Of stock
Descriere
Acest pivot punte Carraro 126337 este o solutie excelenta daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Este o piesa super rezistenta, lucrata intr-unul dintre cele mai populare ateliere de creatie din lume.
Este produsa dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat, pentru ca tu sa poti utiliza modelul tau in siguranta. Contribuie la o echilibrare perfecta si sustine eficient utilajul, iar tu poti avea incredere ca sansele de ruptura a pivotului sunt extrem de scazute.

Acest pivot pentru punte Carraro 126337 se regaseste in depozitul nostru si este oricand pregatit de livrare. Daca inca nu ne-ai descoperit pe deplin, iti spunem ca depozitul nostru este cartea noastra de vizita, zilnic intretinut cu piese up to date, de cea mai buna calitate, facute sa reziste un timp indelungat, dar si sa iti usureze rutina de intretinere.
Experienta in acest domeniu ne-a invatat extrem de multe lucruri despre nevoile clientilor nostri, iar noi ne bucuram oricand sa ne putem furniza produsele si serviciile de calitate. Dezvoltarea tehnica si tehnologica din ultimii ani ne ofera si mai multe solutii eficiente si, de ce nu, profitabile pentru tine.

Pentru o colaborare si o sustinere permanenta, clientii nostri beneficiaza acum de un serviciu gratuit de consultanta. Ori de cate ori vei avea o nelamurire despre utilajul tau, apeleaza cu incredere la angajatii nostri. Vei fi placut surprins de cat de multe lucruri noi vei descoperi in intretinerea modelului tau, mici secrete specifice pe care, daca le vei implementa, vei beneficia de un utilaj sanatos mai mult timp.

Un pivot punte Carraro 126337 detine o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Poti achizitiona cu incredere produsul, iar agentii nostri te vor ajuta sa gasesti o solutie buna pentru tine, indiferent de situatie.
Ceea ce poti face tu, pentru ca piesa de schimb sa functioneze corect mai mult timp, este sa o intretii corect. Trebuie sa intelegem ca, incepand de la alegerea piesei si montaj, toti pasii pe care ii urmam pot influenta in mod pozitiv sau negativ viata pivotului.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot punte Carraro 126337, poti face acest lucru plasand comanda ta la telefon sau direct din site-ul nostru. Noi iti vom trimite coletul, in aproximativ 24 de ore, oriunde. Plata o vei face la livrare.
Daca iti face placere sa ne vizitezi sau este mai comod pentru tine asa, poti ridica personal comenzile tale, de la sediul nostru.

De ce recomandam noi montajul in atelierele de specialitate?
Daca esti clientul nostru, probabil te-ai mai intalnit cu recomandarea noastra ferma de a monta in service-uri specializate. Noi credem ca poate fi agreabil pentru tine, in orice caz, este pentru binele utilajului tau.

Piesele de schimb au povestile lor, particularitati sau trucuri. Pentru a le cunoaste, ar trebui sa fii un profesionist cu experienta. Daca montajul nu se face corect si nu respecta indicatiile producatorului, piesa de schimb are toate sansele sa se uzeze prematur. Astfel, vei fi nevoit sa o schimbi din nou, sa pierzi energie, timp si mai ales bani.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: CVEW3PMG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura