Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 123823

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 123823
Out Of stock
Descriere
Un pivot punte Carraro 123823 este fix ce iti trebuie daca utilajul tau da semne ca ar avea nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Excelent la pret, foarte rezistent si fiabil, acest produs se regaseste chiar acum pe stoc si poate fi livrat la cererea ta.

Cere acum o oferta si vei primi acest pivot pentru punte Carraro 123823 in cel mai scurt timp!
Produsul ajuta la echilibrarea perfecta a utilajului tau si la sustinerea lui cat mai sigura.
Pivotul poarta marca Original Carraro, a fost lucrat cu atentie, dintr-un metal de inalta calitate, testat si tratat termic. Este super rezistent si chiar confortant, la gandul ca nu se poate rupe.

Depozitul nostru este cartea noastra de vizita, permanent intretinut cu piese de o calitate neindoielnica, menite sa sustina activitatea ta. De-a lungul experientei am invatat cat de mult conteaza sa simti ca esti asistat tehnic exact atunci cand situatia o impune. Angajatii nostri fac eforturi in aceasta directie, pentru ca tu sa poti reveni la munca in cel mai scurt timp, iar pierderile de energie si de bani sa fie limitate la maxim.

Daca esti clientul nostru, beneficiezi si de serviciul nostru gratuit de consultanta! Vorbeste cu agentii nostri si vei fi placut surprins de cate lucruri noi vei afla despre modelul tau de utilaj. In colaborare cu noi, poti intretine corect utilajul, iar pe termen lung vei ajunge sa constati ca productivitatea ta a crescut.

Acest pivot punte Carraro 123823 are garantie valabila 6 luni. Atata timp cat se va afla in termenul de garantie, tu esti asigurat pentru defectele de fabrica.
Ceea ce poti face tu pentru a prelungi timpul de folosinta la capacitate maxima a piesei este sa intri in legatura cu angajatii nostri si sa le ceri toate detaliile. Ar fi cativa pasi de urmat pentru mentenanta modelului tau de utilaj si ii poti afla de la noi, gratuit!

Daca vrei sa cumperi un pivot punte Carraro 123823, plaseaza comanda ta telefonic sau direct in site-ul nostru. Stim cat de mult ai nevoie de piesa de schimb! Atat cat depinde de noi, livrarea se poate face in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs.
Daca este mai comod pentru tine, poti ridica personal comanda ta, de la sediul nostru. Aceasta placuta vizita poate fi o perfecta ocazie de a cunoaste o parte a echipei si de a vorbi cu agentii nostri despre problemele tale.

Noi recomandam montajul pieselor numai in atelierele de specialitate. Ne sustinem cu fermitate aceasta recomandare, in primul rand in folosul clientilor nostri.
O piesa de calitate, dar montata nepotrivit, nu va avea o viata prea lunga. Vei fi nevoit sa o schimbi din nou, intr-un timp destul de scurt.
Intelege ca fiecare piesa are povestea ei si propriile recomandari de montaj din partea producatorilor. Numai un profesionist cu experienta poate cunoaste toate aceste aspecte si sa monteze, in siguranta, orice piesa pe utilajul tau.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 30LPQ62D-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura