Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 120851

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 120851
Out Of stock
Descriere
Acest pivot punte Carraro 120851 este o piesa uzuala, de un trafic super intens, una dintre cele mai vandute piese din depozit, responsabila atat de echilibrarea perfecta a utilajului, cat si de sustinerea lui in siguranta.

Depozitul nostru este tot timpul aprovizionat cu piese de inalta calitate, el fiind cartea noastra de vizita, dar si sustinerea ta in activitatea de teren. Una dintre pasiunile noastre este sa venim in intampinarea dificultatilor tehnice de care te lovesti si am facut din asta un scop.
Un pivot pentru punte Carraro 120851 este o piesa super rezistenta, produsa dintr-un metal de maxima duritate, tratat termic si testat. A fost creata intr-un atelier tehnic de o importanta majora in industria de gen, de maini experiementate si pasionate.

Rezistenta extrema a unui pivot punte Carraro 120851 este recunoscuta si de catre clientii nostri si, nu-i asa, asta iti aduce un plus de siguranta! Momentul acela cand se rupe pivotul trebuie sa ramana numai o poveste auzita de la altii.

Un pivot punte Carraro 120851 poate fi cumparat cu maxima incredere, avand o garantie de 6 luni, iar atata vreme cat piesa se afla in termen, esti acoperit pentru toate defectiunile din fabrica.
Probabil te intrebi ce ai putea face pentru ca piesa sa functioneze cat mai mult timp, la capacitate maxima. Nu uita ca toti clientii nostri primesc un serviciu gratuit de consultanta si au libertatea (de fapt, recomandarea) sa vorbeasca cu agentii nostri despre utilajul lor, sa lamureasca eventualele secrete si sa invete cativa pasi de urmat pentru intretinerea pe termen lung.

Nu te costa nimic, ba mai mult, ai fi intr-un castig deplin, ai investi pe termen lung, iar afacerea ta ar putea fi mult mai profitabila.

Comanda pivotul direct la telefon sau online, din site-ul nostru. Noi trimitem coletul indiferent in ce zona din tara te afli, in aproximativ 24 de ore, iar tu platesti la livrare.
Daca iti face placere sau pur si simplu este mai comod pentru tine asa, poti ridica personal comenzile tale, de la sediul nostru.
Daca esti imobilizat sau utilajul tau sufera de grave defectiuni, nu ezita sa ne cauti. Indiferent in ce zona te afli, putem trimite un profesionist pentru a-ti acorda asistenta tehnica la fata locului.

Montajul unei piese de schimb ar putea fi o aventura daca incerci sa improvizezi sau ar putea fi o poveste cu happy end, daca te duci la un atelier de specialitate. Recomandam cu fermitate sa te duci constiincios la profesionisti si sa lasi in seama lor montajul produselor, dupa recomandarile producatorilor. Sunt sute de aspecte pe care poate nu le cunosti, particularitati ale pieselor sau ale producatorilor, de care trebuie sa tii cont la montaj si pe care nu le poti cunoaste decat daca esti un profesionst cu experienta.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: QGJHVBSD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura