Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX 4CX-PC 4CX14CM BR
Cod produs
QAME8S5B-M
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu diferential pentru buldoexcavator JCB 4CX te asteapta in oferta noastra la un pret atractiv. Diferentialul complet, cu alunecare limitata, este reper original ITL, fiind identic cu cel montat de JCB in fabrica.

Piesa se monteaza pe utilajele JCB 4CX, 4CX-PC, 4CX14CM BR, 4CX444, 4CX444S PC, 4CX444 SUPER, 4CXM, 4CXSM444, 4CX444 PC, 4CXSM444 SUPER, 4CXSM444S PC, 4CXSM444 PC si 4CX4WSSMPC.

Setul diferential contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Pentru a comanda produsul este suficient sa suni la unul dintre numerele noastre de telefon sau sa completezi cererea de oferta din site. Raspundem cu promptitudine solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Vrei sa verifici compatibilitatea diferentialului cu utilajul tau? Adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat, iar consilierii nostri tehnici iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere pentru afacerea ta.

Stiai ca?

- livram setul diferential complet asamblat, pentru ca timpul de instalare pe utilaj sa fie cat mai scurt
- daca vrei sa primesti piesa in cel mai scurt timp, noi o putem aduce in regim de urgenta
- la alegerea produselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita

Pentru folosirea indelungata a diferentialului, lubrifierea sa este esentiala. Specialistii recomanda sa utilizezi uleiul mentionat in cartea de intretinere a echipamentului.

Diferentialul beneficiaza de garantie conforma cu cea oferita de producator. Garantia ramane valabila daca montezi piesa in cadrul unui service autorizat.

Livram piesa prin curierat rapid, in toate regiunile Romaniei. Modalitatea de plata este ramburs si poti deschide coletul la primire, inainte de a achita, ca sa verifici starea in care piesele au sosit la destinatie.

Vrei sa ridici pachetul direct de la sediul nostru? Noi te asteptam in fiecare zi lucratoare, la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?

Putem trimite in localitatea in care se afla utilajul, una dintre echipele noastre de interventie mobila. Mecanicii nostri colaboratori se pot prezenta cu diferentialul la punctul tau de lucru, unde vor lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou la capacitate maxima. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei.

Codul produsului este QAME8S5B-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura