Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3220
Cod produs
GSR2TPLY-O-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj de marca, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest rulment butuc JCB Fastrac 3220 iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos. Tocmai asta iti oferim la ACN Piese Utilaje.

Fabricata in Uniunea Europeana, aceasta componenta este extrem de populara in randurile clientilor nostri din intreaga tara. Materialele durabile din care este alcatuita asigura o probabilitate scazuta a defectiunilor neprevazute. Atata timp cat este montata in conditiile recomandate de producator, tu vei putea sa te bucuri din plin de un vehicul performant, ce va rula „ca la carte”. Pana la urma, scopul nostru principal este sa te ajutam cat mai bine, pentru ca tu sa ai un echipament de lucru functional.

Rulment butuc JCB Fastrac 3220 - profita acum de oferta noastra senzationala!
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Departamentul nostru tehnic asteapta mereu apelurile tale! Ai nelamuriri sau doresti ajutor? Raspundem gratuit si cu promptitudine oricand!
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu diverse avantaje. Primul avantaj este un serviciu de asistenta tehnica de top - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cel de al doilea avantaj este parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, coletul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, oriunde te-ai afla in Romania. Fie ca esti acasa sau la punctul de lucru, curierii nostri te vor gasi numaidecat!

Nu iti place sa irosesti timpul? Nici noua! De aceea ne asiguram ca produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Vei achita pachetul la livrare (metoda de plata este ramburs), cand ai oportunitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului. Poti opta sa ridici acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3220 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Un montaj corespunzator implica personal de specialitate. De aceea, pentru a te bucura de capacitatea maxima a pieselor pe care le alegi si de o perioada indelungata de exploatare, bazeaza-te pe noi! Montarea neprofesionista a rulmentilor implica anumite riscuri pe care cu ajutorul nostru le vei putea elimina. De exemplu, pentru aducerea acestui rulment butuc JCB Fastrac 3220 in pozitia dorita, vei avea nevoie de o presa mecanica. Loviturile de ciocan pot deteriora rulmentii. Suna-ne acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: GSR2TPLY-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura