Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 4190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 4190
Cod produs
AYCK64FM-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest excelent rulment butuc JCB Fastrac 4190 este o piesa calitativa, fabricata in Uniunea Europeana din cele mai bune materiale! Deoarece este proiectata dupa modelul rulmentului de butuc original, poate suplini cu succes piesa invechita sau deteriorata. Totusi, exista o diferenta intre cele doua: pretul mult mai redus al celei propuse de noi! Daca portofelul tau va simti clar diferenta ( adica nu va ramane gol, bineinteles), iti garantam ca utilajul tau nu o va face, dar va functiona ca la carte.

Suntem constienti de valoarea muncii tale - fiecare zi de lucru face diferenta dintre esec si succes. La ACN Piese Utilaje suntem realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi tractorul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent. Totodata, pe termen lung vei economisi timp si bani!

Rulment butuc JCB Fastrac 4190 - cere astazi oferta pentru aceasta piesa de schimb durabila, menita sa ii asigure tractorului tau un rulaj impecabil!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Aici te bucuri de componente fiabile, livrate prompt la usa ta si de serviciul nostru gratuit de suport tehnic!
Vino la noi daca tii cont de calitatea produselor pe care le achizitionezi! Pe langa componente rezistente pentru echipamentul tau, vei beneficia si de o suita de servicii tehnice exemplare. Cu ajutorul echipei noastre vei gasi piesa corecta, vei plasa o comanda in timp util si vei primi piesa numaidecat. Totodata, daca ai nevoie de un mecanic care se pricepe la ceea ce face, noi iti putem recomanda un expert! Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi, online sau telefonic.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 4190 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si tractorul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta rulmentii sau efectua orice reparatie necesara.

Pentru mai multe informatii despre acest rulment butuc JCB Fastrac 4190 sau serviciul nostru de montaj, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri! Nu uita ca un montaj efectuat eronat va duce la afectarea rulmentilor!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: AYCK64FM-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura