Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 125
Cod produs
1A6HKV5D-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB Fastrac 125 este o piesa pe care trebuie sa o ai la utilajul tau, datorita raportului calitate-pret excelent! A fost fabricat in Europa, dupa cele mai inalte standarde din industrie - cele ale piesei originale, pe care o gasesti la un pret mult mai ridicat. Rulmentii de butuc propusi de noi iti vor asigura o reparatie de durata, asa ca nu va trebui sa ii inlocuiesti prea curand. Pana la urma, cu asta ne ocupam: gasirea remediului potrivit pentru echipamentul tau.

Fie ca ai nevoie de o singura piesa de schimb sau de mai multe, de aici nu vei pleca niciodata dezamagit! Suntem cei mai buni din domeniu si asta se vede acolo unde conteaza: calitate si pret. Pentru ca utilajul tau sa functioneze ca la carte, acesta va avea nevoie de cele mai bune componente de pe piata. Noi venim in ajutorul tau si iti recomandam componente exceptionale la un pret rentabil - de aici nu vei pleca niciodata cu buzunarul gol!

Rulment butuc JCB Fastrac 125 - o componenta exceptionala! Cere astazi oferta si o vei obtine la un pret avantajos!
Produsul se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ, fiind comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. Te rugam sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Nu te stresa degeaba! Noi ne asiguram intotdeauna ca aici vei gasi solutia perfecta pentru tine si tractorul tau.
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu vehiculul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Livram acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 125 comandat prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in intreaga tara. Daca optezi pentru aceasta varianta, poti verifica starea pieselor inainte de a le plati, astfel incat sa fii sigur ca totul este in ordine. Poti veni, totodata, si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde ai posibilitatea de a ridica personal coletul.

In privinta montajului, calitatea piesei si o manopera corespunzatoare merg mana in mana. Daca piesa este calitativa, dar montajul este realizat de un neprofesionist, risti sa ii afectezi eficienta si perioada de exploatare si astfel sa o inlocuiesti in mod repetat, ceea ce duce de asemenea si la o investitie neavantajoasa pe termen lung.

In cazul rulmentilor, este nevoie sa folosesti o presa mecanica pentru a ii aduce in pozitia corecta, insa nu iti face griji! Mecanicii nostri se pot ocupa de acest lucru, iar tu primesti ajutorul de care ai nevoie in cel mai scurt timp posibil, direct la punctul tau de lucru! Contacteaza-ne astazi pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB Fastrac 125 se poate monta si pe modelele: JCB Fastrac 125-30, JCB Fastrac 125-40, JCB Fastrac 125-55 si JCB Fastrac 125-65.

Codul pentru acest produs: 1A6HKV5D-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura