Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 1135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 1135
Cod produs
AFN0SWC1-O-BT
Out Of stock
Descriere
Daca comanzi acum acest rulment butuc JCB Fastrac 1135 nou, te vei bucura de el in cel mai scurt timp. De ce ar trebui sa il alegi? Pentru un pret foarte redus, ai parte de o piesa de calitate, comparabila cu cea veche, originala. A fost fabricat in Uniunea Europeana dupa cele mai inalte standarde din domeniu, fara sa fie sacrificat nici macar un gram de calitate. Tractorul tau isi va redobandi randamentul excelent de altadata, iar tu vei putea sa il manevrezi cu usurinta, pentru a-ti duce la bun sfarsit munca.

Calitate, accesibilitate si promptitudine. Aceste trei caracteristici ne deosebesc pe noi in aceasta nisa. Clientii nostri sunt mereu satisfacuti de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra. Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie.

Rulment butuc JCB Fastrac 1135 - la indemana ta! Comanzi azi, maine il ai la punctul tau de lucru sau in atelierul personal!
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Doresti mai multe informatii despre acest produs sau ai dubii in ceea ce priveste compatibilitatea sa cu utilajul tau?
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru tractor sau de montajul lor. Nu uita ca suportul tehnic oferit de noi este complet gratuit!

Comanda acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 1135 astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe echipamentul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului.

Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Loviturile de ciocan ar putea afecta rulmentii si le-ar putea totodata scurta perioada de exploatare, de aceea este nevoie de o presa mecanica. Totusi, suntem la dispozitia ta pentru montaj si orice alte interventii ai nevoie. Echipa noastra de mecanici profesionisti duce la bun sfarsit orice operatiune si, in plus, vin direct la punctul tau de lucru, cat mai prompt.

Daca ne suni acum, afli mai multe detalii despre intretinerea acestui rulment butuc JCB Fastrac 1135 din promotia noastra curenta!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•Diametru exterior = 157 mm
•Diametru interior = 137 mm
•H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
•Diametru interior 107,8 mm
•Diametru exterior 147 mm
•H = 24 mm

Codul pentru acest produs: AFN0SWC1-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura