Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3170
Cod produs
9M4Q85DA-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB Fastrac 3170 este piesa ce nu te poate dezamagi vreodata! Comand-o si ai parte de un produs 100% european, de calitate superioara, fabricat dupa cele mai inalte standarde. Reprezinta alegerea ideala daca iti doresti un produs rezistent, la un pret foarte avantajos! Rulmentul de butuc recomandat de noi este asemenea celui original. Singura diferenta dintre cele doua componente este pretul redus al celui comercializat de noi. Deoarece acesta a fost testat si imbunatatit constant, el va indura si cele mai dificile conditii. Nu vei sacrifica niciun gram de calitate!

Noi comercializam cele mai bune piese de pe piata la preturi accesibile. Si cel mai important, serviciul nostru prompt de livrari nu te va lasa sa irosesti nicio clipa. Cand esti determinat sa te intorci la munca cat mai repede, bazeaza-te pe ACN Piese Utilaje! Rafturile noastre digitale sunt la un click distanta! Vrei sa iti echipezi tractorul cu niste componente fiabile, fara sa ramai cu buzunarul gol? Alege sa colaborezi cu cei mai buni din domeniu!

Rulment butuc JCB Fastrac 3170 - comanda de aici un produs de top pentru utilajul tau si ii prelungesti viata acestuia!
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Fie ca doresti informatii suplimentare sau ai nevoie de ajutor la plasarea unei comenzi, noi suntem alaturi de tine.
In acelasi timp, pe langa avantajele enumerate anterior, mai trebuie sa stii ceva. Cand achizitionezi produse de la noi, piesa comandata vine “la pachet” cu o asistenta tehnica gratuita, de top! Colegii nostri vor fi alaturi de tine la fiecare pas - daca vrei asta, desigur. In cazul in care vrei sa te asiguri ca ai identificat piesa corecta sau nu ai idee cum sa plasezi o comanda, ia legatura cu noi fara sa te mai gandesti si a doua oara.

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica un rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3170 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Estimativ, timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Oricare ar fi alegerea ta, noi iti oferim piesa in cel mai scurt timp cu putinta!

Montajul realizat necorespunzator aduce cu sine riscul afectarii functionarii rulmentilor si scurtarii duratei de exploatare a acestora. Este nevoie de o presa mecanica pentru a ii aduce in pozitia dorita, insa nu iti face probleme, caci noi venim in intampinarea ta echipati cu tot ce este necesar! Primesti ajutor in cel mai scurt timp de la solicitare, direct la punctul tau de lucru. Daca vrei sa iti montam noi acest rulment butuc JCB Fastrac 3170 sau ai nevoie de informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi telefonic!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 9M4Q85DA-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura