Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3230
Cod produs
QJET085D-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti propunem acest rulment butuc JCB Fastrac 3230 deoarece stim ca este o piesa de calitate excelenta, pe care o poti avea pentru un pret foarte avantajos. Este un produs 100% european, fabricat din materiale durabile, ce adera la cele mai exigente standarde din industrie. Atata timp cat este montata in conditiile recomandate de noi, tu vei putea sa te bucuri din plin de un tractor performant, ce va rula „ca la carte”. Pana la urma, scopul nostru principal este sa te ajutam cat mai bine, pentru ca tu sa ai un echipament de lucru impecabil.

Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb care se afla pe rafturile noastre sunt intotdeauna fabricate din materiale durabile, menite sa reziste sub orice circumstante. De asemenea, componentele iti vor fi livrate prin curier - timpul estimativ de asteptare este de o zi lucratoare.

Rulment butuc JCB Fastrac 3230 - o investitie avantajoasa si optima pentru tractorul tau!
Produsul se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ, fiind comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai accesibil la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. Te rugam sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Serviciul nostru de suport tehnic gratuit te scoate din impas pe loc!
Cand colaborezi cu firma noastra, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica comanda ta pentru un rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3230 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

In privinta montajului, nu exista specialisti mai potriviti decat cei cu care colaboram, asa ca doar solicita-ne ajutorul si el vine direct la punctul tau de activitate, mai repede decat te astepti. Montarea necorespunzatoare a rulmentilor si loviturile de ciocan pot afecta perioada de exploatare si eficienta rulmentilor, de aceea este nevoie de o presa mecanica. Noi venim echipati cu tot ce ai nevoie, asa ca cere-ne ajutorul. Afla mai multe contactandu-ne telefonic sau online!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB Fastrac 3230 se monteaza si pe modelele JBC Fastrac 3230-65 si JBC Fastrac 3230-80.

Codul pentru acest produs: QJET085D-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura