Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 1125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 1125
Cod produs
4R9GLEFV-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti propunem acest rulment butuc JCB Fastrac 1125 deoarece, datorita calitatilor sale infailibile, te poti bucura de eficienta maxima a tractorului tau, asa incat nu vei mai vrea sa inlocuiesti vreodata aceasta piesa cu alta. Fabricat in Uniunea Europeana, a fost conceput sa concureze cu originalul din punctul de vedere al calitatii, si chiar reuseste sa ii fie asemanator. Avantajul sau principal este ca poate fi obtinut pentru o suma mult mai redusa, fara sa sacrifici un gram de fiabilitate.

Nu exista nicio scuza pentru care sa amani schimbarea unei piese degradate la nesfarsit. Un vehicul care nu este echipat cu cele mai bune parti nu va functiona corect. Prin urmare, iti sabotezi singur eforturile! Vrei sa dai un randament exceptional in fiecare zi? Atunci opteaza sa colaborezi cu o echipa de profesionisti, pregatiti sa iti vina in ajutor, oricare ar fi problema cu care te confrunti. Pune mana pe telefon si intoarce-te la treaba numaidecat!

Alege sa cumperi un produs care nu te va lasa la greu niciodata - un rulment butuc JCB Fastrac 1125 - indiferent de activitatea pe care o desfasori zilnic! Il poti obtine aici la un pret extrem de avantajos.
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Pentru detalii suplimentare, asteptam sa ne contactezi. Nu ezita, caci beneficiezi de consultanta tehnica completa si gratuita!
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa ACN Piese Utilaje este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 1125 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza ca nou si ca acest rulment butuc JCB Fastrac 1125 va rezista pe termen lung. In privinta montajului, riscul este mare daca nu apelezi la ajutor profesionist, deoarece din cauza loviturilor de ciocan rulmentii pot fi deteriorati. De aceea, este necesara o presa mecanica. La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 4R9GLEFV-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura