Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 150
Cod produs
IGC7LA8J-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB Fastrac 150 nu te va lasa la greu, garantat! Este o piesa fabricata in Uniunea Europeana, dupa modelul originalului, fiind mult mai potrivit pentru toate buzunarele si suplinind produsul din dotare fara probleme. Deoarece este fabricat din materiale durabile, el iti va asigura o reparatie de lunga durata. Un tractor de marca merita numai piese de schimb ce iti pot sustine activitatea in mod consistent, fara sa iti goleasca portofelul. Esti sceptic? Comanda produsele recomandate de noi si lasa-te uimit de fiabilitatea lor!

Cateodata, solutia potrivita apare cand te astepti cel mai putin. Vei aprecia colaborarea cu ACN Piese Utilaje. De ce? Pentru ca aici tu te poti baza pe noi in orice privinta doresti. Fie ca vrei sa gasesti componente rentabile sau ai nevoie de serviciile unui mecanic experimentat, tot ce ai de facut este sa ne contactezi! Astfel, reprezentantii nostri vor putea sa te asiste imediat, asigurandu-se ca vei avea parte de cea mai buna experienta tehnica din aceasta nisa, chiar si de la departare.

Rulment butuc JCB Fastrac 150 - o piesa ideala pentru cei ce isi doresc un tractor performant. Achizitioneaza-l la un pret de nerefuzat!
Produsul se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ, fiind comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. Te rugam sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea noastra, ori de cate ori alegi piese de schimb de la noi!
Pe langa avantajele enumerate anterior, aici vei avea parte si de un serviciu de asistenta tehnica exemplar. Colegii nostri cu experienta in domeniu iti vor facilita procesul de gasire a componentelor corecte, te vor ajuta sa plasezi comanda si se vor asigura ca totul este asa cum te astepti. De altfel, reparatia ta va fi una rapida: produsele noastre sunt livrate direct din depozitul nostru, de indata ce le-ai comandat.

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 150 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul poate fi realizat in cel mai corespunzator mod de catre profesionistii nostri. Doar solicita-ne acest lucru si primesti ajutorul de care ai nevoie mai repede decat te astepti, direct la punctul tau de activitate! Functionarea rulmentilor poate avea de suferit, precum si durata lor de exploatare, in cazul unei manopere neprofesioniste.

Este nevoie de o presa mecanica pentru a ii aduce in pozitia corecta. Noi suntem aici pentru tine si iti eliminam aceasta grija, aducandu-ti multiple avantaje. Mai multe detalii iti pot da colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB Fastrac 150 se poate monta si pe modelele: JCB Fastrac 150-40, JCB Fastrac 150-55 si JCB Fastrac 150-65.

Codul pentru acest produs: IGC7LA8J-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura