Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 1115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 1115 1115S
Cod produs
BV8K3OHP-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB Fastrac 1115 a fost conceput sa fie piesa ideala pentru utilajul tau! Este durabil si fabricat in Europa dupa cele mai inalte standarde din industrie. De altfel, a fost testat si imbunatatit ca sa indure si cele mai dificile conditii. Recomandarile noastre sunt menite sa iti asigure un echipament de lucru performant si o activitate neintrerupta. In acelasi timp, noi constientizam faptul ca o reparatie de calitate nu ar trebui sa iti goleasca portofelul. Ne straduim constant sa iti punem la dispozitie produsele cu un raport calitate-pret cat mai echilibrat, pentru ca tu sa iesi intotdeauna in castig.

Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante.

Un astfel de rulment butuc JCB Fastrac 1115 este, de departe, cea mai buna varianta pentru tractorul tau! Comanda acum si te vei bucura de un pret scazut si de o livrare prompta!
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Ti-ar placea sa discuti cu un expert si sa gasiti solutia potrivita impreuna? Este un serviciu gratuit pe care il oferim tuturor clientilor nostri.
In cadrul firmei noastre vei intalni o echipa de profesionisti pe care ii vei putea contacta la nevoie. Astfel, ei te vor ajuta cu orice ai avea nevoie. De la gasirea pieselor potrivite pentru utilajul tau si pana la recomandarea unui mecanic cu experienta in domeniu, noi vrem sa iti propunem cea mai facila si convenabila solutie pentru orice problema ai! Te asteptam la telefon sau online, pe site-ul nostru, gata sa te ajutam cu orice ai nevoie.

Fiecare clipa in care vehiculul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 1115 personal!

In privinta montajului, riscul este mare daca nu apelezi la ajutor profesionist, deoarece din cauza loviturilor de ciocan rulmentii pot fi deteriorati. De aceea, este necesara o presa mecanica. Solicita-ne ajutorul si nu vei intampina nicio problema, ba mai mult, vei avea parte numai de avantaje! Pentru reparatii, revizii, reconditionari si nu numai, iti acordam ajutor in cel mai scurt timp, direct la punctul tau de lucru. Daca mai ai si alte intrebari legate de montajul sau intretinerea acestui produs, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB Fastrac 1115 se poate monta si pe modelul JCB Fastrac 1115S.

Codul pentru acest produs: BV8K3OHP-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura