Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 145
Cod produs
ZJSWO2M8-O-BT
Out Of stock
Descriere
Ai incercat sa eviti reparatiile cu orice cost? Din nefericire, munca grea ii poate afecta si pe cei mai buni. Degradarea excesiva iti poate da batai de cap - asa ca nu mai sta pe ganduri! Vrei sa revii la activitatile tale cat mai repede? Atunci vino la magazinul ACN Piese Utilaje. Avem pentru tine acest rulment butuc JCB Fastrac 145 excelent - o piesa de care te vei bucura cu siguranta o lunga perioada de timp, datorita materialelor durabile din care a fost fabricat in Uniunea Europeana si a eficientei sale crescute. Pretul sau avantajos este unul dintre principalele motive pentru care ti-l propunem.

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai un vehicul performant, timpul trece mai usor decat crezi. Pune-ti nadejdea in afacerea noastra si iti promitem ca fiecare zi de munca va deveni o provocare exceptionala, nu un motiv de stres!

Rulment butuc JCB Fastrac 145 - prelucrat in detaliu si capabil de un randament ridicat! Daca ceri astazi oferta, maine vei putea monta deja componenta pe tractorul tau.
Produsul se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ, fiind comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. Te rugam sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Profita din plin de serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica! Tu vii cu defectiunea, noi cu solutia ideala si componentele potrivite.
Un site modern si usor de navigat, un depozit foarte bine aprovizionat si un serviciu de livrari rapid. Ce altceva ti-ai mai putea dori? Un serviciu de asistenta tehnica exemplar, bineinteles! Expertii nostri te asteapta la telefon sau online, mereu pregatiti sa iti gaseasca cea mai buna solutie la problema cu care te confrunti. Nu esti sigur daca ai gasit piesa corecta sau ai intrebari despre alt produs? Nicio problema! Noi te ajutam imediat, fara niciun cost.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 145 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montajul este un aspect important, de aceea ne-am colaboram numai cu profesionisti din toate zonele tarii. De ce? Pentru ca tu sa ai oricand un specialist avizat in apropierea ta, pe care sa-l trimitem direct la punctul tau de activitate. Daca optezi pentru aceasta solutie, nu vei mai avea probleme cu nicio piesa, mult timp de aici inainte, in afara de uzura ei fireasca.

Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice. Exista riscul ca functionarea optima a acestora si durata de exploatare sa fie afectate din cauza loviturilor de ciocan. Daca te bazezi pe noi, vei avea intotdeauna un utilaj impecabil!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB Fastrac 145 se poate monta si pe modelele: JCB Fastrac 145-30, JCB Fastrac 145-40, JCB Fastrac 145-55 si JCB Fastrac 145-65.

Codul pentru acest produs: ZJSWO2M8-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura