Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa pentru excavator Case WX125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX125
Cod produs
B0AQ6V7P-M-IA
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara articulata completa Case WX125 este o piesa originala, care se gaseste in oferta noastra la un pret de exceptie. Asa ca, daca esti in cautarea unui produs de calitate superioara, care sa prelungeasca durata de exploatare a utilajului, aceasta planetara completa reprezinta alegerea ideala! Suna-ne la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site si componenta va fi a ta. Atunci cand inlocuiesti piesele vechi ale excavatorului, este bine sa optezi intotdeauna pentru componente de origine. Sunt cu mult mai rezistente in timp.

Alege piese de origine si vei primi din partea noastra o oferta cat mai buna! Si daca ai nevoie de ajutor la alegerea pieselor potrivite din oferta noastra pentru excavatorul din dotare, consultantii nostri tehnici iti stau la dispozitie. Iti asiguram gratuit consultanta tehnica si iti facem oferte personalizate. Nu uita sa schimbi bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Ai solutii complete din partea noastra, care satisfac chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor!

Planetara articulata completa Case WX125 - calitate superioara garantata!

Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Planetara articulata completa pentru excavator Case WX125 noua va ajunge la tine insotita de factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 1 an, de la momentul achizitiei.

Produsul ajunge in toate regiunile Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica ce contine coletul, inainte de a achita. Pentru a ridica aceasta planetara articulata completa Case WX125 comandata direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Pentru a beneficia de o reparatie care sa dureze, nu doar calitatea pieselor de schimb este importanta, ci si manopera. In acest sens, iti oferim la cerere serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori, specializati in reparatii motoare utilaje, care pot interveni asupra excavatorului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Homocinetica
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura