Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa New Holland LM1133

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1133
Cod produs
7L0M6E29-M-IA
Out Of stock
Descriere
Avem acum in oferta noastra si aceasta planetara completa New Holland LM1133 - un ansamblu de calitate garantata, la un pret foarte avantajos. Recomandam mereu inlocuirea pieselor defecte cu piese originale pentru a asigura transferul optim de putere si pentru a preveni uzura prematura. Folosirea pieselor alternative poate duce la deteriorarea intregului angrenaj, totul din cauza duritatii si prelucrarii diferite a acestora. Livram produsul in baza unei comenzi.

De asemenea, rezistenta crescuta a pieselor originale la socuri si uzura garanteaza buna functionare a utilajului tau, pentru un timp indelungat. Specialistii recomanda si schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Garantat iese o reparatie de succes! Pentru a primi o oferta cat mai detaliata, dar si pentru alte informatii referitoare la aceasta planetara, nu ezita sa ne contactezi telefonic sau online.

Planetara completa New Holland LM1133 - incarcatorul telescopic are nevoie de ea!

Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax articulat prin care se transmite o miscare de rotatie. Articulatiile dintre ax si cele doua capete sunt o cruce cardanica, adica permit rotatia chiar daca exista o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo pentru ca partea dinspre roata, acolo unde este fuzeta cu roata, sa se poata misca sus-jos la denivelari. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Planetara articulata completa pentru incarcator telescopic New Holland LM1133 vine insotita in coletul expediat de factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Planetara completa New Holland LM1133 comandata ajunge in cel mai scurt timp, in orice localitate a tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia produsului, te asteptam la sediul nostru, in apropiere de Bucuresti.

Daca vrei ajutor la montajul pieselor noi, trebuie sa stii ca dispunem de personal specializat pe intreg teritoriul tarii. In plus, pentru o remediere rapida si sigura a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie. Mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Foloseste cu incredere acest serviciu! Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura/ homocinetica
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura