Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa New Holland LM5040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM5040
Cod produs
QR8M6EBV-M-IA
Out Of stock
Descriere
Alege cu incredere aceasta planetara completa New Holland LM5040 - este un produs original, care se gaseste acum in oferta noastra. Poate fi achizitionata imediat, la un pret extrem de avantajos! Un asemenea produs nou este fabricat la cele mai inalte standarde de calitate, asigurand o durata de exploatare cat mai lunga a incarcatorului. Nimic nu garanteaza o rezistenta mai mare in timp ca o piesa executata impecabil si care are materiale de calitate in componenta!

Atunci cand inlocuiesti piesele vechi ale utilajului, recomandarea noastra este sa alegi componente de origine controlata, pentru a evita defectiuni dese si reparatii costisitoare cauzate folosirii unor piese alternative. Schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta este bine-venita sa o faci tot acum! Daca ai nevoie de asistenta, consultantii nostri tehnici iti stau la dispozitie. In functie de nevoile pe care le ai, venim in intampinarea ta cu solutii tehnice perfecte pentru utilajul tau!

Planetara completa New Holland LM5040 - are grija de utilajul tau!

Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Planetara articulata completa pentru incarcator telescopic New Holland LM5040 pe care ti-o recomandam beneficiaza de o garantie valabila 1 an, de la data achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

O astfel de planetara articulata noua ajunge in orice localitate a tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica aceasta planetara completa New Holland LM5040 comandata direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea planetarei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura/ homocinetica
Axul planetar lung, care ajunge la diferential
Trimite mesaj
Din Gura in Gura